Conor McGregor
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Ed Mulholland / Zuffa LLC

De Nevada State Athletic Commission heeft de boete voor Conor Mcgregor zijn gedrag tijdens de persconferentie verminderd tot 25.000 dollar. Tevens moet de lichtgewicht kampioen een taakstraf van 25 uur volmaken binnen 6 maanden tijd. De boete kreeg de Ier vanwege de ongeregeldheden voorafgaand aan UFC 202, waar hij voor de tweede keer tegen Nate Diaz vocht. Tijdens de persconferentie liep Nate Diaz boos weg nadat Conor McGregor weer eens te laat aan kwam. Hierbij kwam het tot een woordenwisseling en de Ierse vechter kon amper in toom worden gehouden. ‘The Notorious’ en de entourage van Nate Diaz gooiden met van alles naar elkaar, wat resulteerde in een enorme puinhoop.

Feitelijk werd Conor Mcgregor beboet voor 150.000 dollar of 5% van zijn showmoney (deze bedroeg 3.000.000). Tijdens een ontmoeting in Las Vegas gaf NSAC directeur Bob Bennett aan dat Conor Mcgregor kinderen moet informeren over voorbeeldig gedrag. Dit mag de Ier overigens doen bij een sportschool naar eigen keuze.

Waarschijnlijk zal Nate Diaz nu ook in beroep gaan en proberen zijn boete ook omlaag te krijgen.

Ariel Helwani bracht het mooi: er valt weer een dominosteen. De dominostenen stellen figuurlijk al de obstakels voor die in de weg liggen van een confrontatie tussen McGregor en bokser Floyd Mayweather. Gaat het dan toch gebeuren?

De Ier kan nu zonder obstakels een bokslicentie voor de staat Nevada aanvragen. Dat was eerst niet mogelijk door de openstaande boete. McGregor heeft inmiddels ingestemd met de nieuwe boete en de verwachting is dat de Ier onmiddellijk zijn licentie gaat aanvragen. FOX Sports meldt dat een deal tussen McGregor en Mayweather bijna rond is. Maar dat hoeft niet per se te betekenen dat het ook daadwerkelijk snel gaat gebeuren. Er komt dagelijks nieuws over het tweetal de wereld in, maar dat lijkt een bewuste opzet te zijn om het gevecht te hypen. McGregor ging in het weekend nog ongenadig hard te keer tegen vooraanstaand boks journalist Dan Rafael, en claimde dat hij de wereld gaat choqueren. Gaat het dan toch daadwerkelijk gebeuren? We wachten gespannen de verdere ontwikkelingen af.

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (2)

 • Julian Xander Koot
  Julian Xander Koot

  Dat laat maar weer eens zien wat een corrupte zakkenvullers het zijn. Van 150k naar 25k.

 • Bart Boode
  Bart Boode

  Ongelooflijk, alsof hij het niet zou kunnen betalen. Corrupt idd

You May Also Like

Na Aldo en Nurmagomedov is ook Anderson Silva ontevreden over UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. José Aldo is druk bezig ...

UFC Nederland Media Picks voor UFC 203!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bij elk UFC Evenement vragen ...

(Interview) Hans Stringer: Hoe gaat het nu met hem?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hans Stringer (geboren op 6 ...

Fight Announcements Recap Week 7 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook deze week ...