Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Quinton ‘Rampage’ Jackson is één van de kleurrijkste personen in de geschiedenis van de MMA-sport. Vooral zijn gloriejaren in Pride hebben ervoor gezorgd dat hij vandaag de dag nog steeds een grote naam heeft in de sport. ‘Rampage’ laat weten dat hij de eerste Conor McGregor was, maar dat het bij hem niet gewaardeerd werd.

Jackson is een veteraan in de sport die zijn faam vooral te danken heeft aan zijn tijd in Japan. Echter, wist hij hier nooit een titel te winnen, maar hij wist zich wel tot kampioen te kronen in de UFC. Ook in Bellator viel ‘Rampage’ in de prijzen. In een eerste confrontatie met King Mo [Muhammed Lawall] wist hij een lichtzwaargewicht toernooi te winnen. Ook al is hij niet meer dezelfde Jackson als vroeger, hij heeft nog steeds dezelfde mentaliteit, en dat zijn spannende gevechten.

”Onze sport is zo populair geworden door enthousiasme en mensen zoals Dan Henderson, Wanderlei Silva, Chuck Liddell, Vitor Belfort en Tito Ortiz. Tito was een worstelaar, hij haalde je neer en ging over tot een ground and pound. Dit zijn de jongens die de sport zo populair gemaakt hebben.

Maar daartegenover heb je jongens als King Mo [Muhammed Lawall], en met alle respect, Rashad Evans en DC [Daniel Cormier] die het leuk vinden om mensen te knuffelen op de grond. Je hoort dat de mensen daar commentaar op hebben, en zo wil ik niet vechten. Ik wil spannende gevechten. Als we fans vragen om geld en ze daar uren laten zitten om gevechten te bekijken, dan moeten we ze wel geven waarvoor ze betalen.”

Conor McGregor is één van de en misschien wel dè populairste vechter op dit moment. De Ier staat bekend om zijn harde en vermakelijke uitspraken en maakt er nooit een geheim van dat het allemaal om geld draait. ‘Rampage’ geeft aan dat hij altijd zo is geweest, maar dat mensen hem juist daarvoor de mond wilde snoeren.

”Ik was de eerste Conor, ik was Conor McN*gger. Hij kan zeggen wat hij wil, praten over geld en aangeven dat hij het alleen voor het geld doet, en niemand zegt er iets van of praat negatief over hem. Ik doe het al altijd zo, maar iedereen wil mij de mond snoeren. En er zijn mensen die mijn woorden totaal verkeerd interpreteren en zeggen…’Oh, hij doet het gewoon voor het geld, en hij geeft niks om de sport.’… Weet je wat? Ik probeer mensen te entertainen, dat heb ik altijd al geprobeerd. Ik ben een entertainer en dat zal ik altijd blijven.”

Rampage Jackson zal vrijdag 31 maart de Bellator ring betreden voor een rematch met King Mo op Bellator 175.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (2)

You May Also Like

Valerie Letourneau: “Ik ging bijna dood voor het gevecht met Joanna Jedrzejczyk.”

Valerie Letourneau omschreef haar voorbereiding voor Joanna Jedrzejcyzk als haar ergste weight-cut ooit. De ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

De ongeslagen Anastasia Yankova zal in Italië proberen haar ongeslagen record verder uit te ...

(Video) Bellator 152 winnaar A.J. McKee’s Post Fight Interview

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na een succesvol Europees debuut ...