Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Luke Rockhold verloor vorig jaar juni zijn titel aan de huidige kampioen Michael Bisping. De Engelsman zal zijn titel nu verdedigen tegen MMA-legende Georges St-Pierre. Rockhold snap niks van deze keuze en garandeert dat GSP niet tegen top contenders zal vechten mocht hij de titel winnen.

”Het is spijtig dat ze deze weg hebben gekozen. Ik snap de zakelijke kant en ik snap waarom ze het doen, maar ze kijken hiermee niet vooruit. Ik denk dat er veel betere opties zijn dan deze divisie vast te binden door dit gevecht te verwezenlijken. Bisping haalt geen grote cijfers. Hij heeft zich niet bewezen met grote cijfers dus waarom zou je GSP aan hem koppelen, een man die overduidelijk nooit heeft gevochten als middengewicht en er drie jaar uit is. Ik denk dat je hem [GSP] tegen Nick Diaz of Anderson Silva of nog veel andere vechters kan koppelen die veel meer geld opleveren.”

Voor Rockhold is het frustrerend om te zien dat zijn divisie nu even op slot gegooid wordt door het titelgevecht tussen Bisping vs. St-Pierre. Hij verloor zijn titel in zijn laatste gevecht tegen Bisping en hoopt zo snel mogelijk zijn titel terug te winnen.

”Het is een bittere pil om te nemen. Ik weet niet precies wat ik hierover moet zeggen nu. Ik ben hier niet om wat in het rond te dansen en tegen zomaar iemand te vechten. Ik kom gelijk terug voor de titel, en om te zien hoe dit zich nu afspeelt, is heel frustrerend. Daar zal ik niet over liegen, dus ik neem even de tijd.”

Er staat nog geen datum vast voor Bisping vs. GSP maar het zal in het tweede helft van het jaar gebeuren. Rockhold gelooft dat mocht GSP winnen dan zal hij geen top contenders accepteren.

”Hij zal niet tegen een van de top contenders vechten dat kan ik je verzekeren. Hij zal niet tegen een, niet tegen twee en ook niet tegen drie vechten dat garandeer ik je.”

Rockhold hoopt in juli weer de octagon in te stappen en dat zal dertien maanden na zijn laatste partij zijn waarin hij zijn titel verloor aan de huidige kampioen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

“Dana White: Lookin’ for a Fight” || Alle afleveringen tot nu!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Toen Dana White de UFC ...

Demetrious Johnson

Is Demetrious Johnson de minst gerespecteerde kampioen in de UFC?

Demetrious Johnson geniet bij het gros van de fans en zelfs bij de UFC ...

(Video) Bas Rutten: UFC 203: Miocic vs Overeem Fight Analysis

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Op 10 september zal Alistair ...