Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Onlangs liet voormalig UFC-kampioen Matt Hughes weten graag nog eens de kooi in te willen stappen. Hughes stapte met dit idee naar Bellator en stelde voor om een partij met Royce Gracie aan te gaan. De Braziliaanse legende laat nu weten dat hij open staat voor een rematch met Hughes.

Matt Hughes (43) won in 2001 de UFC weltergewicht titel en wist deze zeven keer te verdedigen over twee periodes. Hughes vocht een MMA-record van 45-9 bij elkaar en vocht zijn laatste MMA-partij in 2011 waarin hij via een knockout verloor van Josh Koscheck. Nu zes jaar later wil Hughes graag nog eens de kooi instappen en hoopt hij dit te verwezenlijken via Bellator. Als tegenstander heeft hij Royce Gracie (50) op het oog, een tegenstander die hij al eens tegenkwam en versloeg. De Braziliaan laat aan MMA Fighting weten hiervoor open te staan.

”Man, dat zou geweldig zijn. Dat zou geweldig zijn, iedereen wil deze rematch zien.”

De twee atleten kwamen elkaar voor het eerst tegen op UFC 60 in 2006. Hughes won deze partij via een technische knockout. Nu elf jaar later laat Gracie weten dat de tactiek voor het gevecht goed was, maar dat het niet zijn avond was.

”Ik zal dan meer in het gevecht zitten. De strategie was goed. Alles waar we ons op voorbereidt en voorgesteld hadden kwam uit, maar ik zat niet in het gevecht.”

De Braziliaan laat weten nog geen aanbod te hebben gehad van Bellator maar dat hij overal voor open staat.

”Ik ben nooit gestopt met trainen. Mijn lichaam is in goede conditie, de machine werkt nog steeds. Er is maar één manier om erachter te komen wie een rematch zal winnen, en dat is door het opnieuw te doen. Als je nu tegen me wil vechten dan ben ik er klaar voor. Als je een vechter bent, dan moet je altijd klaar zijn. Er is geen…’Ik heb een maand nodig.’… je moet altijd klaar zijn. Als je een vechter bent is elk moment een tijd om te vechten. Ik zal niet om meer tijd vragen. Je bent een krijger of je bent het niet.”

Matt Hughes gaf aan dat hij alleen zou vechten als hij zeker weet dat hij zal winnen. Gracie laat weten dat hij zich hierdoor niet beledigd voelt.

”Hij is zelfverzekerd. Dat is goed. Het is goed als iemand zelfverzekerd is. Het maakt niet uit. Ik wil juist tegen iemand vechten die zo denkt. Het is goed als je zelfverzekerd bent. Het geeft aan dat je een kampioen bent en niet een loser.”

Royce Gracie maakte vorig jaar zijn rentree in de MMA-wereld. Hij stapte vorig jaar februari de Bellator ring in met Ken Shamrock. Deze partij won hij via een technische knockout in de eerste ronde.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (2)

 • Valéry Spronken
  Valéry Spronken

  Ruby Cremers Hich Falcao

  • Hich Falcao
   Hich Falcao

   Beast!! Maar ja ze zullen wel veel commentaar krijgen van de ufc fans, maar denk dat hun zoiets hebben van lang leve Bellator money ?

You May Also Like

(Video) Bellator 152: Weigh-ins

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is het dan eindelijk ...

Bellator 170 Ortiz vs. Sonnen Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen weekend stapte Tito Ortiz ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Door het uitvallen van King Mo krijgt Ryan Bader een titelgevecht voor zijn Bellator ...