T.J Dillashaw
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Weekly

T.J Dillashaw maakt zich gereed om kampioen Cody Garbrandt te onttronen. De twee vechters zijn eerst nog coaches op de meest recente serie van ‘The Ultimate Fighter‘. Tussen de twee vechters is er vanwege de geschiedenis van Dillashaw bij Team Alpha Male nu al gezworen vijanden. In de trailer is te zien dat Garbrandt zijn handen op de keel van Dillashaw zet, wat dus veelbelovend voor de serie is. Volgens de vechter van Elevation MMA is dat echter allemaal onzin. Hij liet zich onlangs uit op de Fight Society podcast, en zette Garbrandt even op zijn plaats:

“Urijah is Cody’s pappie. Cody kan helemaal niks zonder Urijah. Urijah heeft overal een vinger in de pap. Daarom was Urijah ook zo boos dat ik wegging. Hij houdt ervan om volledige controle te hebben. Hij wil de absolute baas zijn. Ik ken Cody nauwelijks! Het is echt om te bescheuren dat Cody boos over dit hele gedoe is omdat ik die gast nauwelijks ken. Hij kwam net binnen toen ik daar wegging. 

Hij kwam bij het team toen iedereen hem belachelijk maakte. En nu is iedereen zijn beste vriend omdat hij het nu goed doet. Hij doet het goed voor zijn team en hij begint een naam voor zichzelf te maken. Maar de ruzie met Cody is lachwekkend, want het gaat hem eigenlijk geen bal aan. Omdat Urijah er wel bij betrokken is, wil hij per se zo agressief doen en doen alsof hij zo’n bad ass is. Maar ik verwachtte dit van Cody. Het is een heethoofd, en hij kan zich niet zo goed uiten. Hij kan zich alleen op die heethoofdige manier uiten.”

Garbrandt loopt al een tijdje te schermen met een vermeende video waarop hij Dillashaw op de training genadeloos knockout slaat. Tot op heden is de video nog niet vertoond. Is Garbrandt aan het bluffen, of wacht hij op het juiste moment om het beeldmateriaal vrij te geven? Dillashaw is het in ieder geval spuugzat en roept nogmaals op om de video te laten zien:

“Het is godverdomme een training! Wie geeft daar eigenlijk een kloot om? Ze kunnen de video vrijgeven. Ik geef er echt geen moer om, want één, ik denk dat het niet eens is gebeurd, en twee, het is verdomme een training. Weet je wat ze moeten doen? Ze moeten de uren van beeldmateriaal vrijgeven waarop ik Cody de hele tijd een pak rammel geef en hem huilend de training uitsloeg.

Die gozer is echt wel taai, begrijp me niet verkeerd. Maar als puntje bij paaltje komt, had Cody goeie dagen, maar ik pakte zeker 75% van de sparring potjes. Ik stond aan de top. Ik was zeker de beste toen ik daar was.”

Het lijkt erop dat de heren voorlopig niet zullen stoppen met elkaar’s naam proberen te besmeuren.  Gaat Garbrandt het beeldmateriaal vrijgeven? Het is in ieder geval wel goed voor het gevecht van de twee heren, dat helaas nog geen datum opgespeld heeft gekregen. Dillashaw heeft echter geen hoge pet op van Garbrandt, en vindt hem maar een heethoofd:

“Die gozer is een complete idioot. Hij is gewoon niet zo slim en het is een heethoofd. Dat is het. Hij houdt zich alleen maar bezig met zijn kapsel, zijn wenkbrauwen, en heethoofdig zijn. Dat is echt alles wat hij heeft.”

Het laatste woord is in deze vete nog lang niet uitgesproken.

Delen van het artikel komen uit het originele artikel van MMA Fighting.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 221 Romero vs. Rockhold Recap

Afgelopen nacht verzorgden Yoel Romero en Luke Rockhold het main event van UFC 221 ...

Michael Bisping

Michael Bisping voorspelt knock-out in de eerste ronde.

De mond van Michael Bisping roert zich weer. De Engelsman voorspelt dat hij Georges ...