Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De UFC heeft weer een nieuwe golf aan vechters van de lijst gehaald. In een recente online update verschenen 10 namen niet meer terug in de rankings. De bekendste namen zijn weltergewicht atleten Brandon Thatch en Li Jingliang.

Li ‘The Leech’ Jingliang kan gezien worden als de meest verrassende naam. ‘The Leech’ is een van de grootste MMA-atleten uit China en bezit een MMA-record van 12-4 [UFC 4-2]. De Chinees maakte in 2014 zijn debuut met een overwinning op David Michaud. Jingliang was bezig aan een zegereeks van twee partijen en versloeg in januari Bobby Nash waarin hij een bonus kreeg voor Fight of the Night. Het lijkt dan ook logischer dat het contract van de Chinees afliep doordat beide partijen niet tot een overeenkomst kon komen.

Brandon ‘Rukus’ Thatch begon zijn UFC-carrière veelbelovend met twee technische knock outs in de eerste ronde. Waarmee hij zijn laatste 10 partijen allemaal besliste in de eerste ronde. Na afwezigheid van een jaar verloor Thatch vanaf 2015 achtereenvolgens van Benson Henderson, Gunnar Nelson, Siyar Bahadurzada en tot slot was Niko Price te sterk op UFC 207. Hij heeft een MMA-record van 11-5 [UFC 2-6].

Hieronder een lijst van de overige namen:
Yusuke Kasuya | MMA-record 9-3 [UFC 0-2]
Felipe Olivieri | MMA-record 14-5 [UFC 0-1]
Chris Avila | MMA-record 5-4 [UFC 0-2]
Jason Novelli | MMA-record 11-3 [UFC 0-2]
J.C. Cottrell | MMA-record 17-5 [UFC 0-2]
Nicolas Dalby | MMA-record 14-2 [UFC 1-2-1]
Dongi Yang | MMA-record 13-3 [UFC 2-3]
Erick Montano | MMA-record 7-5 [UFC 1-2]

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

CM Punk: “Het is vreselijk. Ik ben meer dan 13 kilo te zwaar.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Op gewicht komen is voor ...

De laatste wedstrijd van Urijah Faber

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Urijah Faber gaat naar eigen ...