Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De UFC heeft weer een nieuwe golf aan vechters van de lijst gehaald. In een recente online update verschenen 10 namen niet meer terug in de rankings. De bekendste namen zijn weltergewicht atleten Brandon Thatch en Li Jingliang.

Li ‘The Leech’ Jingliang kan gezien worden als de meest verrassende naam. ‘The Leech’ is een van de grootste MMA-atleten uit China en bezit een MMA-record van 12-4 [UFC 4-2]. De Chinees maakte in 2014 zijn debuut met een overwinning op David Michaud. Jingliang was bezig aan een zegereeks van twee partijen en versloeg in januari Bobby Nash waarin hij een bonus kreeg voor Fight of the Night. Het lijkt dan ook logischer dat het contract van de Chinees afliep doordat beide partijen niet tot een overeenkomst kon komen.

Brandon ‘Rukus’ Thatch begon zijn UFC-carrière veelbelovend met twee technische knock outs in de eerste ronde. Waarmee hij zijn laatste 10 partijen allemaal besliste in de eerste ronde. Na afwezigheid van een jaar verloor Thatch vanaf 2015 achtereenvolgens van Benson Henderson, Gunnar Nelson, Siyar Bahadurzada en tot slot was Niko Price te sterk op UFC 207. Hij heeft een MMA-record van 11-5 [UFC 2-6].

Hieronder een lijst van de overige namen:
Yusuke Kasuya | MMA-record 9-3 [UFC 0-2]
Felipe Olivieri | MMA-record 14-5 [UFC 0-1]
Chris Avila | MMA-record 5-4 [UFC 0-2]
Jason Novelli | MMA-record 11-3 [UFC 0-2]
J.C. Cottrell | MMA-record 17-5 [UFC 0-2]
Nicolas Dalby | MMA-record 14-2 [UFC 1-2-1]
Dongi Yang | MMA-record 13-3 [UFC 2-3]
Erick Montano | MMA-record 7-5 [UFC 1-2]

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Tony Ferguson wil kampioen worden in drie divisies

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tony ‘El Cucuy’ Ferugson liet ...

Tony Ferguson

Tony Ferguson: “Nate Diaz en ik kunnen een mooie show neerzetten.”

Tony Ferguson heeft de teleurstelling van UFC 209 blijkbaar al verwerkt. Hij heeft nu ...

UFC Fight Night Denver Free Fight: Peña vs. Rakoczy

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag zullen Valentina Shevchenko en ...