Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Conor McGregor was vrijdag in New York om het professioneel debuut van de Ierse Olympische bokser Michael Conlan bij te wonen in de Madison Square Garden. Na het gevecht keerde McGregor zich tot de aanwezige boksmedia en liet hij weten dat hij de wereld gaat choqueren tegen Mayweather. 

‘The Notorious’ liep naar ESPN’s Dan Rafael en liet duidelijk weten wat er aan ging komen voor de bokswereld.

”Ben jij de persoon van het boksen? Ik ben de persoon van het boksen. Kijk naar mij terwijl ik het boksen overneem. Geloof me maar. Niemand in deze bokswereld weet wat er aan gaat komen. Geloof me maar. Als ik erin stap, dan ga ik de hele godverdomme wereld choqueren. Geloof me nou maar. Kijk me in de ogen, 28 jaar, zo zelfverzekerd als een motherf*cker, lang, groot bereik en gevaarlijk met beide handen. Geloof me, ik zal Floyd stoppen en jullie zullen allemaal jullie woorden moeten opeten. De hele wereld zal z’n woorden moeten opeten.”

Het ziet er steeds meer naar uit dat het gevecht toch van de grond gaat komen. Eerder sprak Dana White zich uit dat hij niet kon voorstellen dat de partij niet door zou gaan, en ook Floyd Mayweather liet weten dat hij officieel uit zijn pensioen is gestapt voor Conor McGregor.

Nadat McGregor kort maar krachtig zijn zegje had gedaan liet hij weg met de volgende woorden.

”We zijn er dichtbij, maak je maar niet druk. Jullie horen het nog wel. IK BEN BOKSEN.”

Stap voor stap lijkt alles op zijn plaats te vallen voor iets wat nu al financieel het grootste gevecht ooit wordt genoemd.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Gastelum over Woodley: “Als we nog eens tegenover elkaar staan dan versla ik hem.”

Kelvin Gastelum hoopt via Vitor Belfort een stap te zetten naar een eerste uitdagers ...

UFC Vancouver: Maia vs Condit: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdagnacht verzorgen Demian Maia ...

UFC 205: Inside The Octogan – Jedrzejczyk vs Kowalkiewicz en Weidman vs Romero

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze aflevering van Inside ...

UFC 215 Free Fight: Ray Borg vs. Chris Kelades

Ray Borg kan voorkomen dat Demetrious Johnson een record rijker zal worden in de ...