Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dan Hardy, John Gooden en Nick Peet zullen in UFC Breakdown UFC London analyseren. Daarnaast komt Jimi Manuwa langs in de studio om te praten over zijn partij met Corey Anderson en zijn ze langs Brad Pickett geweest om te praten over zijn laatste voorbereiding uit zijn carrière. 

De UFC opent haar deuren zaterdag weer in Europa. De O2 Arena zal het strijdtoneel zijn van UFC Fight Night 107. Engeland zal sterk vertegenwoordigt worden in Londen met maar liefst tien vechters. Jimi Manuwa, Bradd Pickett, Arnold Allen, Darren Stewart, Marc Diakese, Tom Breese, Leon Edwards, Ian Entwistle, Scott Askham en Bradley Scott zullen voor eigen publiek vechten.

Daarnaast zullen nog acht Europeanen actief zijn in London namelijk; Gunnar Nelson [IJsland], Makwan Amirkhani [Finland], Joe Duffy [Ierland], Daniel Omielanczuk [Polen], Teemu Packalen [Finland], Brett Johns [Wales], Lina Lansberg [Zweden] en Lucie Pudilova [Tsjechië].

Jimi Manuwa zal aanschuiven om te praten over zijn main event partij tegen Corey Anderson. ‘The Poster Boy’ was één keer eerder het main event in de UFC. Ook toen was de O2 Arena in London het strijdtoneel. Destrijds verloor hij van huidig trainingspartner Alexander Gustafsson. Manuwa won zijn laatste partij in Manchester waar hij Ovince Saint Preux versloeg op UFC 204.

Tot slot zijn ze langs gegaan bij Brad Pickett die aan de vooravond staat van zijn laatste professionele MMA-gevecht voordat hij zijn handschoenen aan de wilgen hangt. Pickett maakte in 2011 zijn debuut voor de UFC en vocht vervolgens 13 keer on de octagon. Daarvoor was de Engelsman actief in de WEC totdat de organisatie werd overgenomen.

Bekijk hier hoe de mannen vooruit kijken naar UFC London.

UFC Fight Night 107 Manuwa vs. Anderson, 18 maart 2017, O2 Arena, London, Engeland

Main Card
Jimi Manuwa vs. Corey Anderson
Gunnar Nelson vs. Alan Jouban
Brad Pickett vs. Marlon Vera
Arnold Allen vs. Makwan Amirkhani

Prelims
Joe Duffy vs. Reza Madadi
Darren Stewart vs. Francimar Barroso
Daniel Omielanczuk vs. Timothy Johnson
Marc Diakiese vs. Teemu Packalen
Tom Breese vs. Oluwale Bamgbose
Leon Edwards vs. Vicente Luque
Ian Entwistle vs. Brett Johns
Bradley Scott vs. Scott Askham
Lina Lansberg vs. Lucie Pudilova

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Mousasi: Pound for Pound – Aflevering 01

Bekijk hier de eerste aflevering van de nieuwe online docu Mousasi: Pound for Pound

UFC Pittsburgh Countdown: Rockhold vs. Branch

Luke Rockhold en David Branch zullen het main event verzorgen in Pittsburgh, Amerika. Bekijk ...

UFC 218 Embedded: Vlog Series – Episode 4

Een nieuwe editie van UFC 218 Embedded met onder andere Max Holloway, José Aldo, ...

UFC Saitama: Saint Preux vs. Okami | Uitzendtijden, zenders en line-up

Bekijk hier de volledige line-up met zenders en uitzendtijden van UFC Fight Night 117. ...