Vitor Belfort
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Scrap Digest

Het doek gaat snel vallen voor Vitor Belfort. De legende vindt het zelf ook tijd om de handschoenen in de octagon achter te laten, maar zou graag nog één keer willen vlammen. Dit zou dan in zijn thuisstad Rio de Janeiro moeten gebeuren, op UFC 212. ‘The Phenom’ verloor onlangs in Fortaleza van Kelvin Gastelum, en werd voor de derde keer op een rij technisch knockout geslagen. De kin van Belfort heeft duidelijk zijn beste tijd gehad. Na de partij liet de Braziliaan weten dat hij zijn laatste partij in Rio de Janeiro zou willen vechten. Lachend liet hij optekenen dat hij wel tegen CM Punk zou willen vechten. Michael Bisping was niet te beroerd om daar op te reageren. Hij noemt de Braziliaan een watje, en Belfort heeft daar nu met een lange post op instagram op gereageerd:

“Ik zag dat de pers reageerde op mijn vraag voor een makkelijker gevecht. Ik wil jullie even herinneren dat mijn laatste tien gevechten tegen Anthony Johnson, Jon Jones, Michael Bisping, Luke Rockhold, Dan Henderson, Chris Weidman, weer Henderson, Jacare, Gegard Mousasi en Kelvin Gastelum waren. Allen grote namen, kampioenen en rijzende sterren. Het enige makkelijke gevecht dat ik had was met de nep kampioen Michael Bisping. Als je me vraagt of ik een makkelijke tegenstander wil.. of ik een tegenstander wil die ik in theorie makkelijk naar de grond kan slaan, dan geef ik toe dat ik dat geweldig zou vinden. Echter zit ik niet zo in elkaar. Het zou niet goed zijn voor mijn geschiedenis en mijn nalatenschap dat ik achter wil laten voor de volgende generaties. 

Toen ik met deze sport begon, was ik nog jong, kleiner dan al mijn tegenstanders. Niemand nam me serieus. Maar ik begon mensen knockout te slaan! Tegen alle verwachtingen in werd ik kampioen. Ik weet dat ik niet meer dat kind ben. Maar ik verschuil me niet achter mijn leeftijd, of de tijd dat ik heb gevochten, mijn tekort aan hormonen (geloof het of niet, ik heb het echt), of wat dan ook..

In het leven moet je vechten! En normaal gesproken gaat het tegenzitten. Maar dit is de boodschap die ik over wil geven op mijn fans, familie, jonge atleten en vooral naar mijn kinderen. 

Geef nooit op! 

Ook al is de kans klein, ga ervoor! 

De uitslag maakt niet uit. De echte verliezer is degene die opgaf en nooit de kans benutte om het te proberen. 

Davi, Vitoria en Kyara, jullie zijn het belangrijkste in de hele wereld voor mij. Jullie moeder en ik laten jullie opgroeien als vechters. Niet als atleten, maar als krijgers in het dagelijkse leven. Ga achter jullie dromen aan, geef nooit op, vertrouw op een paar goeie vrienden die het leven geeft, en bovenal, als iets onverhoopt fout gaat, vertrouw op God. Hij zal je nooit teleurstellen. 

Wie ze me ook gaan geven als laatste gevecht, ik zal het aannemen. Geef me jonge gasten, of grote namen, of kampioenen, maakt niet uit. Laat ze maar komen. Ik ben dan misschien wat ouder, maar heb zeker nog wat trucjes in huis. Ik zal voor mijn vrienden en familie staan, en ze uitnodigen om de laatste mijl met me te lopen. 

Ik wil en heb jullie steun nodig! Laten we van mijn laatste keer in de octagon een waar feest maken. Ik hou van jullie allemaal!” 

Wie krijgt Vitor Belfort als laatste tegenstander voorgeschoteld?

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Vlog) UFC 207 Embedded – Episode 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 Embedded is een ...

Ian Entwistle zal niet vechten op UFC 204 wegens ziekte

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nog maar één nachtje slapen ...

(Video) UFC 204 Free Fight: Vitor Belfort vs. Yoshihiro Akiyama

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Oud kampioen Vitor ‘The Phenom’ ...