Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vitor Belfort heeft een idee voor iets nieuws in de UFC. ‘The Phenom’ wil een Legend League waar gepensioneerde vechters in kunnen terugkeren zonder huidige divisie vast te laten lopen. Daarnaast voorspelt Belfort Gastelum een goede toekomst, maar die zal pas na zaterdag beginnen.

Belfort maakte 20 jaar geleden zijn debuut in de UFC. Aan een pensioen wil de voormalig UFC-kampioen niet denken. In plaats daarvan denkt hij na hoe hij nog langer kan vechten voor de organisatie. Met de inbreng van de nieuwe eigenaren is er al veel verandert in de UFC, en is entertainment een belangrijk kernwoord geworden. Belfort heeft zelf een idee die hij de UFC gaat voorleggen. Het betreft hier om een Legend League binnen de UFC. Dit moet een plek worden waar gepensioneerde vechters in kunnen terugkeren zonder huidige divisies vast te laten lopen.

”Ik heb zelf een idee die ik aan de UFC wil voorleggen. Het gaat om een nieuwe league binnen de UFC. Ik kan wel zien dat we iets nieuws nodig hebben. Deze nieuwe eigenaren willen iets nieuws creëren. Er zijn veel veranderingen aan de gang. Wat ik aan hun wil voorleggen is een nieuwe league binnenin de UFC, de Legend League. Hier kunnen we gepensioneerde vechters terug laten komen om meer tickets te verkopen, meer opties te geven en de waarde te laten verhogen. Ik kan dat wel gaan leiden. We kunnen een titel gevecht doen tussen mij en een andere legende, en zo kunnen we aan iets nieuws beginnen in de UFC.”

Belfort noemde voormalig kampioen Chuck Lidell en Brian Stann als mogelijke Legend League vechters, maar gaf ook aan dat de regels dan wellicht wat aangepast moeten worden. Zoals grotere handschoenen, geen ellebogen en meer rust.

”Ik heb hersens, ik heb er nog een paar over in ieder geval. Ik wil de fans blij maken en geven wat ze willen. Niet alleen entertainen maar hun ook het genoegen geven om legendes te zien. Ik denk dat ze dat leuk vinden. Waarom zou je ze met pensioen sturen. Haal ze terug.”

Dat Kelvin Gastelum een jonge hongerige vechter is, maakt Belfort niet uit. Hij houdt van uitdagingen en geeft aan dat hij meer houdt van de oude stempel. Het kiezen van je tegenstanders is iets wat steeds vaker voorkomt, maar vroeger was hier geen sprake van.

”Ik wil vechten tegen atleten die relevant zijn. Ik wil mijn gevechten niet uitkiezen, omdat vechters de laatste tijd hun gevechten kiezen die ze waarschijnlijk wel kunnen winnen. De sport is niet meer zoals het was geweest. Nu kiezen vechters partijen uit met de gedachte…’Ik denk dat ik dit wel kan winnen.’… Ik ben van de oude generatie waar we mooie gevechten willen geven aan de fans, en partijen die een uitdaging zijn. Kelvin is zo iemand die voor mij een uitdaging is. Hij is heel relevant en ik denk dat hij een goede toekomst tegemoet gaat. Maar zaterdag wordt het mijn dag.”

UFC Fight Night 106 Belfort vs. Gastelum, 11 maart 2017, Fortaleza, Brazilië

Main Card
Vitor Belfort vs. Kelvin Gastelum
Mauricio Rua vs. Gian Villante
Edson Barboza vs. Beneil Dariush
Jussier Formiga vs. Ray Borg
Bethe Correira vs. Marion Reneau
Alex Oliveira vs. Tim Means

Prelims
Francisco Trinaldo vs. Kevin Lee
Sergio Moraes vs. Sergio Ramos
Rani Yahya vs. Joe Soto
Michel Prazeres vs. Joshua Burkman

Early Prelims
Rony Jason vs. Jeremy Kennedy
Garreth McLellan vs. Paulo Borrachinha

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Cris Cyborg opnieuw verdacht van dopinggebruik

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Cristiane “Cyborg” Justino, beter bekend ...

Conor McGregor

Conor McGregor laat zich uit over zijn volgende tegenstander

Wie krijgt het recht om tegen Conor McGregor te vechten? Wordt het Tony Ferguson ...

Dag 2: UFC Londen Media Scrum!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De tweede dag van UFC ...