Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De rivaliteit tussen Wanderlei Silva en Chael Sonnen zal uiteindelijk uitgevochten worden. De twee heren zijn het main event van Bellator 180 dat gehouden wordt in New York op 24 juni. De twee stonden eerder gepland om te vechten in de UFC, maar dit gevecht ging uiteindelijk niet door.

Chael Sonnen stapte in het hol van de leeuw toen hij één van de coaches werd op The Ultimate Fighter Brazil. Een confrontatie met tegenstander coach Wanderlei Silva was dan ook een kwestie van tijd en zo geschiedde. Tijdens het filmen vlogen de twee elkaar in de ‘haren’ waarna man en macht nodig was om de twee man elkaar te scheiden. Uiteindelijk ging het gevecht niet door doordat Silva de Nevada Athletic Commission ontdook en ook Chael Sonnen kwam niet door de drugstest heen. Tot gevolgd dat beide atleten geschorst werden.

Sonnen maakte in januari van dit jaar zijn debuut voor Bellator. Hier verloor hij een veelbesproken partij tegen Tito Ortiz. Veel mensen dachten dat de partij opgezet was en dat Sonnen vrijwillig aftikte. Wanderlei Silva vocht zijn laatste partij in 2013 waarin hij Brian Stann versloeg in de UFC. Hij zal zijn debuut maken voor de Bellator organisatie.

Bellator 180 Silva vs. Sonnen, 24 juni 2017, Madison Square Garden, New York, Amerika.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (4)

 • Ismail Pamuk
  Ismail Pamuk

  Wanderlei

 • Julian Xander Koot
  Julian Xander Koot

  Zou liever een Wanderlei vs Krazy Horse zien

 • Frank Veenstra
  Frank Veenstra

  Arjan Sikken!!!!!

 • Marcus Sebastian
  Marcus Sebastian

  The American Gangster is niet zo gangster meer zonder zijn ‘juice’. Die partij tegen Tito was om te lachen. Wanderlei met goede takedown-defence = nachtmerrie voor Chael. Hij kan beter op z’n podcast focussen (want praten, daar is hij wel goed in). “I’m on a legends ass wipping tour….” Zover kicken ze jou ass! “I would fight Fedor at gangsterweight (220-230 pounds)” Verliest van Tito en zegt hoe ‘zwaar’ en krachtig hij aanvoelde (205 pounds). Haha! Com’on Uncle Chael…we love you…but you are a bit delusional.

You May Also Like

Het debuut van ‘Baby Slice’ is wéér uitgesteld

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het pro MMA en Bellator ...

Gegard Mousasi

Gegard Mousasi wil ook bij Bellator ‘schone’ vechters

Gegard Mousasi wil bij Bellator ook tegenover 'schone' vechters komen te staan, en daarom ...

Rampage is terug bij Bellator!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Rampage is back !!! Na ...

Ook Bellator events (gratis) op Spike TV!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het is al een tijd ...