World Fighting League en Spike tv sluiten TV deal

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Spike gaat samenwerking aan met Melvin Manhoefs World Fighting League.

Viacom-zender Spike en de Nederlandse vechtsportorganisatie World Fighting League (WFL) van viervoudig MMA-wereldkampioen Melvin Manhoef slaan de handen ineen. Spike en WFL hebben samen één doel: aanstormend en gevestigd Nederlands vechtsporttalent presenteren aan fans, maar ook aan het brede publiek. De samenwerking komt onder meer tot uiting in het organiseren en uitzenden van World Fighting League-events. Het eerste event dat Spike uitzendt is Spike presents: World Fighting League #5: “Champion vs Champion”. Het event vindt plaats op zondag 23 april in TopSportCentrum te Almere. Spike maakt binnenkort bekend wanneer het event te zien is op de zender.

Maurice Hols, General Manager Viacom Benelux:

“Spike heeft in World Fighting League een lokale partner gevonden die het net zo belangrijk vindt om aanstormend en gevestigd Nederlands vechtsporttalent onder de aandacht te brengen en te ondersteunen. De samenwerking met WFL sluit aan bij de voorliefde van Spike voor kickboksen en MMA en de ambitie om vechtsport meer bekendheid te geven in de Benelux. We zijn er trots op dat Spike naast Bellator MMA, nog meer topsport en martial arts kan laten zien aan onze fans.”

Melvin Manhoef, oprichter World Fighting League:

“Wij zijn blij dat we met een partij als Spike onze krachten kunnen bundelen, om zo het WFL-platform naar een nog hoger niveau te brengen. We kijken daarom ook met vol vertrouwen uit naar de samenwerking met Spike, wat ons in staat stelt nog meer evenementen te organiseren en meer vechters de exposure te kunnen geven die zij verdienen.”

Op zondag 23 april vindt World Fighting League #5: Champion vs Champion plaats in TopSportCentrum Almere met 3 tournaments, 8 Super Fights en de afscheidswedstrijd van Rodney Faverus Glunder. Met op de WFL Fightcard onder andere: Michael Duut vs Fred Sikking, Ilona Wijmans vs Anissa Haddaoui en het debuut van niemand minder dan Errol “The Bonecrusher” Zimmerman. De deelnemers van de toernooien behoren tot de allerbeste in hun gewicht en zijn zeer aan elkaar gewaagd. Ze zullen dan ook tot het uiterste moeten gaan om twee partijen op één avond te winnen en zo de WFL Tournament Champion-titel te bemachtigen. Voor kaarten en meer info: www.worldfightingleague.com

Over World Fighting League

World Fighting League (WFL) is een Nederlandse organisatie die met een geheel nieuw concept een frisse wind laat waaien door de huidige vechtsport scene. WFL wil een platform creëren waarbij (huidige en aankomende) talenten, naast het volgen van een opleiding of hun baan, ondersteund worden in hun vechtsportcarrière. Naast het realiseren van hun ambities maken talenten ook nog eens kans op geldprijzen en het behalen van een WFL kampioenstitel, wat hen in staat stelt een succesvolle carrière op te bouwen in de vechtsport. Het doel van WFL is om de evenementen uit te laten groeien tot een gerenommeerd platform voor de nationale (en internationale) vechtsport scene waar betrouwbaarheid, sportiviteit en deelnemers die hun sport in positieve zin aan de buitenwereld tonen vooropstaan.

Over Spike

Spike is onderdeel van Viacom International Media Networks Beneluxen biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje, zoals Lip Sync Battle, Ink Master, Taken, The Magicians, Kingdom en Face Off. Met Spike presents brengt Spike de vechtsport dichterbij het publiek met het toonaangevende Bellator MMA, waarin ‘s werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen in de ring, World Fighting League waar Nederlands vechtsporttalent een podium krijgt en documentaires over de beste Nederlandse vechters. Spike is in het grootste deel van Nederland 24/7 gratis te ontvangen. Kijk Spike 24 uur, 7 dagen per week bij KPN, Telfort, XS4ALL, KPN Play en Glashartmedia op kanaal 13, Ziggo kanaal 16, Caiway kanaal 18 en T-Mobile Thuis kanaal 19. In België is Spike van 21.00 uur-02.30 uur te zien bij o.a. Telenet op kanaal 31 en bij Proximus op kanaal 134 (klik hier voor alle aanbieders).

(Bron: persbericht Spike)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Melvin Manhoef krijgt rematch tegen Rafael Carvalho op Bellator 176

Melvin Manhoef krijgt zijn verdiende rematch voor de Bellator middengewicht titel tegen de Braziliaanse ...

Mousasi: Pound for Pound – Aflevering 01

Bekijk hier de eerste aflevering van de nieuwe online docu Mousasi: Pound for Pound

UFC 219: Gökhan Saki zegt af wegens blessure

Helaas, geen Gökhan Saki tijdens UFC 219: Cyborg vs Holm. Lees hier meer.