Yoel Romero
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Bloody Elbow

Wat moet Yoel Romero woest opgekeken hebben toen het nieuws over het gevecht van Michael Bisping vs GSP hem bereikte. De Cubaan aast al een tijdje op een gevecht tegen de Engelsman, en Dana White leek oprecht toen hij zei dat Romero de titelshot verdient. Echter werd er niet gerekend op de plannen van St-Pierre. De Canadees lobbyde naar een gevecht met de middengewicht kampioen, en kreeg van de UFC zijn zin. Ten koste van ‘The Soldier of God.’ 

Romero reageerde op The MMA Hour op de hele toestand:

“Als ik eerlijk ben, ben ik echt aangeslagen door de beslissing die gemaakt werd, maar ik ben nog steeds gefocust, en ik hoop dat Dana White de dingen rechtzet, zoals hij altijd gedaan heeft. Er is niks tegen mij gezegd, en er is nog geen overeenkomst. Ik wacht totdat ze met mijn manager praten.”

Het kon weleens een tijdje gaan duren voordat Romero tegen de winnaar van GSP vs Bisping uit kan komen. Bisping heeft wel verklaard dat wanneer hij GSP verslaat, hij na ongeveer zes weken bereidt is om ‘The Soldier of God‘ zijn titelshot te geven. De Cubaan heeft echter zelf maar even op een idee zitten broeden. In de UFC is het niet ongewoon meer dat er interim titels in het leven worden geroepen. Romero wil nu ook een interim titel in de middengewicht divisie. En hij heeft ook al een tegenstander op het oog:

“Ik zou Michael Bisping graag willen geloven dat hij zes weken na GSP tegen mij wil vechten. Maar ik denk dat het een goed plan is voor zowel de fans als mijzelf om de UFC om een interim titelgevecht te vragen tegen Anderson Silva. Ik denk dat er dan een hoop onduidelijkheid wordt weggenomen, en kan ik aan mijn nalatenschap werken. Ik ben bereid om een gevecht aan te nemen dat niet om de titel gaat, maar dan echt alleen tegen Anderson Silva. Ik heb al tegen iedereen gevochten. Ik heb bijna iedereen al verslagen.”

De plannen van Georges St-Pierre zijn nog niet helemaal duidelijk. Wat gebeurt er als GSP Michael Bisping weet te verslaan? Zal de Canadees de middengewicht titel dan ook daadwerkelijk verdedigen? Op de persconferentie van amper een paar weken geleden wilde de Canadees zich niet daarop vastleggen. En er zijn inmiddels ook berichten en geruchten dat ‘Rush‘ na winst de titel onmiddellijk weer opgeeft. Juist daarom lijkt het Romero het beste om een interim titel in het leven te roepen. Zodat bij een dergelijk scenario de Cubaan alsnog de felbegeerde titel om zijn middel geschoven krijgt. Hij wilde ook nog even duidelijk maken waarom zijn keus op Anderson Silva viel:

“Als je kijkt naar de ranking, dan is iedereen nu bezet, en de enige die niet geboekt zijn, zijn Anderson en ik. Hij heeft al iedereen verslagen, en als je op de lijst kijkt is hij de enige grote ster die kans heeft op een titelshot, en ik heb nog niet tegen hem gevochten.”

Michael Bisping bleef niet buiten schot. Hij had nog een kleine boodschap voor de Engelsman. Echter is de Cubaan niet van het grove trash talken, en deelt zijn plaagstootjes op zijn eigen manier uit:

“Mensen zoals hem, daar moet je gewoon geen aandacht aan schenken. Hij verdient maar een heel klein beetje aandacht. Hij lult gewoon teveel. Zo is hij nou eenmaal. Ik heb vaak met mensen zoals hem te maken gehad. Dus het is voor mij niet moeilijk om met een persoon zoals hem om te gaan.”

Krijgt Romero zijn zin?

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 193 verovert Nederland

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Spectaculaire momenten gaan vaak binnen ...

Demian Maia hoopt dat Dana White zich aan zijn woord houdt

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Demian Maia ...

Vitor Belfort toch niet met pensioen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Een paar dagen na zijn ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...