Yoel Romero
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Yoel Romero is de grote verliezer na het nieuws van gisteren. De Cubaan is door GSP en de UFC bruut gepasseerd voor een titelshot. De gebeden van ‘The Soldier of God‘ zijn duidelijk niet gehoord, en de vechter zal zich hardop afvragen waar hij dit aan heeft verdiend. Romero was de laatste tijd druk in de weer met het uitdagen van Michael Bisping, en richtte zelfs een gofundme account op voor de naderende medische kosten van ‘The Count’. Het mocht allemaal niet baten.

Ondanks de enorme reeks gevechten die hij achter elkaar won, is Romero toch de verliezer. Maar liefst acht overwinningen reeg hij aan een rij, de laatste op zeer spectaculaire wijze tegen Chris Weidman op UFC 205.

Opnieuw heeft Dana White zich niet aan zijn woord gehouden. De UFC president verklaarde immers na de spectaculaire overwinning dat Romero zeker een titelshot verdiend. De Cubaan heeft inmiddels zelf gereageerd via twitter:

Romero reageert op typische wijze, met een verwijzing naar een verhaal dat hem overkwam op Cuba. Er lijken echter wat zinnen te missen, maar de laatste boodschap is duidelijk: zijn wraak zal zoet zijn. En wraak zal zo snel mogelijk genomen worden. Wat gaat de UFC nu met Romero doen? Laten ze hem wachten en tegen de winnaar van het gevecht tussen GSP en Bisping vechten? Of geven ze hem a la Jacare een tegenstander waarvan iedereen denkt dat het hem niet verder helpt? Jacare vocht onlangs op UFC 208 tegen Tim Boetsch, en velen vonden de matchmaking vreemd. Uiteindelijk kwam alles goed, maar voor Jacare was het een gevecht met een hoog risicogehalte, en een potentieel lage beloning. Een overwinning bracht hem niet dichter in de buurt van een titelshot en een verlies had potentieel rampzalig kunnen zijn. Gaat de UFC dat ook doen met ‘The Soldier of God’? We zullen even geduldig moeten afwachten. Net zoals Yoel Romero.

 

 

 

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Pech vindt Ian McCall opnieuw, Uncle Creepy van UFC 208 gehaald

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Pech heeft ...

The Ultimate Fighter 25 – Team Garbrandt vs. Team Dillashaw – aflevering 7

Team Dillashaw's Joe Stevenson zal het vanavond opnemen tegen Team Garbrandt's Justin Edwards. Bekijk ...