Anastasia Yankova
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bellator 176 evenement in Torino Italie:

Voorafgaand aan het hoofdgevecht tussen de Nederlander Melvin Manhoef tegen de middengewicht  kampioen Rafael Carvalho staat ook de catchweight partij tussen Anastasia Yankova en Elina Kallionidou op het programma.

Afbeeldingsresultaat voor anastasia yankova

Catchweight gevecht:

Het gevecht tussen de dames Anastasia Yankova (4-0 MMA, 2-0 BMMA) en Elina Kallionidou (5-1 MMA, 0-1 BMMA) zal gehouden worden op het gewicht van 130 pond dit omdat Elina normaal strijdt op een gewicht van 145 pond terwijl Yankova op 125 pond vecht. Het gevecht vindt dus plaats op een zogeheten catchweight.

Bellator’s paradepaardje Anastasia Yankova is nog ongeslagen en is zich klaar aan het maken voor haar return na de gewonnen partij tegen Veta Artega, die ze via een verdeelde beslissing in september van 2016 won. Kalliondou kreeg in December haar eerste verliespartij om haar oren toen ze via een unanieme beslissing verloor van Sinead kavanagh in haar Bellator debuut.

Yankova, 26 jaar oud, word gepushed als een van de jonge nieuwe gezichten van het Bellator vrouwen rooster. Haar debuut op Bellator 152 won ze door middel van een gevecht met Angela Pink, dat 95 seconden duurde. Ze won de partij uiteindelijk met een armbar. Ze volgde haar debuut op met een hard bevochten verdeelde beslissing tegen Veta Artega tijdens Bellator 161, en morgen gaat ze proberen om haar winning streak naar drie partijen uit te breiden. Dat deze dame niet bang is voor een blauwe plek meer of minder laat ze hieronder zien, dit is het gevolg van haar laatste partij tegen Artega.
Afbeeldingsresultaat voor anastasia yankova black eye

Eerste verliespartij voor Kallionidou:

Kallionidou gaat proberen om de eerste blaam op haar naam te herstellen door Yankova te verslaan. Voor Bellator won ze vijf keer op een rij, maar op haar Bellator debuut kon ze die win streak niet voortzetten. Sinead Kavanagh was tijdens Bellator 169 in december te sterk. Met haar 18 jaar is ze een van de jongste vrouwelijke vechters van Bellator.

Afbeeldingsresultaat voor kallionidou elina

Met deze partij ziet de hoofdkaart van Bellator 176 er als volgt uit:

Kampioen Rafael Carvalho vs. Melvin Manhoef – voor de middengewicht titel.

  • Carrington Banks vs. Mihail Nica
  • Djamil Chan vs. Valeriu Mircea
  • Elina Kallionidou vs. Anastasia Yankova

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator komt met een titelgevecht naar Tel Aviv

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator Welterweightkampioen Andrey Koreshkov zal ...

Het debuut van ‘Baby Slice’ is wéér uitgesteld

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het pro MMA en Bellator ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Door het uitvallen van King Mo krijgt Ryan Bader een titelgevecht voor zijn Bellator ...