Daniel Cormier
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: UFC.com

Het main-event van UFC 210 zal verzorgd worden door Daniel Cormier en Anthony Johnson. De twee lichtzwaargewichten gaan in de octagon bepalen wie de kampioen wordt nadat een eerder gevecht winnend werd afgesloten door ”DC”. Op vrijdag, één dag voor UFC 210, zal Jon Jones plaatsnemen tegen over de aanwezige journalisten. Hierover valt morgen meer te lezen op Epicmma.

Daniel Cormier gaf aan dat hij een erg zware periode achter de rug heeft en is blij dat hij eindelijk weer kan vechten.

”Het belangrijkste is dat ik weer geconcentreerd ben en helemaal klaar ben voor dit gevecht. Ik heb alles om mijn trainingen laten draaien en ben zelfverzekerd hierdoor. Anthony Johnson is een waardige tegenstander en is uniek in de kracht die hij bezit om je met één klap in slaap te slaan. Ondanks dat wil ik meteen aangeven dat ”Rumble” aan mij de verkeerde heeft. Iedere keer dat ik met Anthony de octagon in zal stappen zal hij verliezen. Het mooie is dat ik tegen ”Rumble” vecht op zaterdag maar de media mij alleen vragen stellen over Jon Jones die niet eens mag vechten vanwege een schorsing. Mijn taak is om zaterdag het karwei af te maken en daarna kijken we wel verder met Jon Jones. Ik wil vanaf het begin tot het einde de wedstrijd domineren en niet alleen op de grond”. 

Ironisch voor de situatie is het feit dat Jones aangegeven heeft het liefst te willen vechten in New York tijdens UFC 210, wat niet mogelijk is vanwege zijn schorsing, en nu zal zijn grootste rivaal daar de titel voor de lichtzwaargewichten gaan verdedigen.

”Het is toch niet zo moeilijk om je zelf te gedragen? Het is toch niet zo moeilijk om je zelf uit de problemen te houden? Dan had Jones namelijk gewoon kunnen vechten zaterdag maar nu moet hij zijn schorsing uitzitten. Hij zal hier zijn op vrijdag, wat ik vreemd vind om eerlijk te zeggen. Als je geschorst bent is het niet de bedoeling dat je voor de camera’s komt te staan. Het is onprofessioneel en je moet als sporter pas mensen te woord staan als je schorsing erop zit”.

Opvallend was te zien hoe Daniel Cormier hard uithaalde naar zijn rivaal Jon Jones. Mocht Daniel Comier winnen van Anthony Johnson dan is het goed mogelijk dat hij wederom tegenover Jon Jones zal staan in de octagon.

Afbeeldingsresultaat voor anthony johnson ufcFoto: Bloody Elbow

Anthony ‘Rumble’ Johnson verscheen ook voor de camera tijdens de media dag van de UFC voor hun evenement in New York.

”Ik ben een echte vechter en ik wil geen middelmaat zijn. Ik train echt hard om altijd het beste uit mezelf te halen. Ik heb veel aspecten van mijn spel verbeterd en dat is ook nodig voor mijn tegenstander. De vorige wedstrijd tussen ons was een incident en ik had beter met mijn kansen om moeten gaan. Ik ben nu nergens bezorgd over en ik vertrouw op mijn eigen kunnen. Zodra ik een kans krijg om hem te raken zal ik die kans meteen grijpen”.

Wat is er veranderd na het eerste gevecht?

”Ik ben fysiek en mentaal een stuk sterker geworden en ik zit goed in mijn vel. Dit is voor mij een titelkans en ik ben ontspannen onder die omstandigheden. Wat er gebeurt , gebeurt er toch wel en ik kan de toekomst niet voorspellen hoe graag ik dat ook zou willen. Ik weet heel goed hoe Daniel Cormier wil gaan vechten tegen mij en hij is een beest van een tegenstander. Ondanks dat heb ik me goed voorbereid en ik sta te popelen om de octagon in te stappen. Ik heb nu drie knock-outs achter elkaar gemaakt en ik wil daar graag een vierde aan toevoegen”.

Daniel Cormier vs Anthony Johnson is het main-event van de avond op zaterdag in New York. Voorafgaand zal onze landgenoot Gegard Mousasi het co main-event van de avond verzorgen door Chris Weidman te ontmoeten in de octagon. UFC 210 wordt live uitgezonden Foxsports 2 en zal om 03:30 beginnen met een Preview Show gericht op de avond in New York.

Afbeeldingsresultaat voor ufc 210Foto : ufcvipexperience.com

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 216 Free Fight: Tony Ferguson vs Abel Trujillo

Tony Ferguson is bezig aan een sterke reeks van negen opeenvolgende overwinningen. Een tiende ...

Josh Barnett is volgende slachtoffer USADA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De United States Anti Doping ...

Georges St-Pierre

Georges St-Pierre pas na oktober beschikbaar voor titelgevecht

Hoe gaat Michael Bisping reageren wanneer hij verneemt dat GSP pas na oktober wil ...

Francisco Rivera geïnformeerd van een potentiële USADA overtreding!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Francisco Rivera is ter kennis ...