Jose Aldo
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Jose Aldo lijkt het licht te hebben gezien. De Braziliaanse vedergewicht kampioen is geregeld in het nieuws vanwege zijn pittige uitspraken over verscheidene onderwerpen. Waar Aldo vroeger geregeld zijn mond hield, doet hij dat tegenwoordig absoluut niet meer. Vooral over rivaal Conor McGregor raakt ‘Scarface‘ niet uitgepraat. Ook dit keer is de Ier deels het onderwerp van het gesprek. Het gaat ook over het huidige klimaat van de UFC, en dat het loont om je mond open te trekken. Aldo verklaarde op de UFC 212 persconferentie dat hij zijn lesje wel geleerd heeft na de confrontatie met Conor McGregor. De Ier beschimpte de Braziliaan op elke manier mogelijk, en schold de vedergewicht kampioen zelfs in zijn eigen taal uit. Fans raakten niet uitgesproken over de trash talking van ‘The Notorious’, die op dat gebied in bijna niemand zijn meerdere moet erkennen. Aldo verklaart:

“Ik denk dat deze rivaliteit goed is omdat het verkoopt en geld in ons laatje brengt. We hebben nu een generatie die compleet anders is dan toen ik begon. Toen ik begon vochten we voor eer, respect, en onze filosofie. Maar tegenwoordig is het niet echt meer. Het gaat meer om deze grap (trash talken). Als je niet je bek opentrekt, dan vecht je voor niks. Je wordt dan achtergelaten. 

Rankin betekent niets meer, je moet de ander wel beschimpen. De drijfveer van deze sport is tegenwoordig geld, en dat vind ik de normaalste zaak van de wereld nu. Ik verdiende een hoop geld tegen McGregor. En dat is waar ik nu ook aan denk. Ik denk aan het behouden van mijn kampioenschap, en dat mijn eer en respect hoog gehouden worden. Maar het is het niet meer waard om de vriendelijke gast uit te hangen. Je moet mensen de grond in boren door te praten. Door te praten maak je het gevecht groter. Als het gevecht is afgelopen, dan scheiden de wegen en heeft iedereen geld in zijn zak zitten. Je moet wel trash talken omdat het geld oplevert.”

Aldo was of is gebrand om zijn revanche op McGregor te nemen. Maar of hem dat gaat lukken, dat lijkt zeer twijfelachtig. De Braziliaan was in ieder geval wel bereid om naar de nieuwe gewichtklasse van de Ier te komen, en was bereidt om tegen zowel Tony Ferguson als Khabib Nurmagomedov te vechten. Die gevechten kwamen echter niet tot stand. Aldo heeft echter al een plannetje in zijn hoofd als hij zich van Max Holloway heeft ontdaan. Op UFC 212 zullen de twee vedergewichten de titels verenigen. Holloway is in bezit van de interim vedergewicht titel, een titel die eigenlijk zonder reden in het leven is geroepen.

“Ik heb eerst dit gevecht, en als ik win, dan denk ik over wat er volgen gaat. Deze divisie staat een beetje stil. En eigenlijk niet alleen mijn divisie, maar ook de lichtgewicht divisie. Ik probeerde een gevecht op lichtgewicht te regelen, maar het lukte niet. Als ik win, dan gaan we even verder kijken. Ik heb al een paar gevechten in mijn hoofd. Ik wil superfights, en wil andere tegenstanders gaan uitdagen. Als ik win, heb ik al een plan in mijn hoofd.”

Over Max Holloway had de verdedigend vedergewicht kampioen in een eerder stadium al wat harde woorden:

“Ik ga hem knockout slaan. Ik ben klaar met al die oorlogen. Ik heb er al teveel meegemaakt. Je kan er zeker van zijn dat er een knockout aan komt.”

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC 204 Free Fight: Michael Bisping vs Luke Rockhold

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Michael Bisping zal zaterdag zijn ...

Heavyweight vechter Jared Rosholt ontslagen.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Jared ‘The Big Show’ Rosholt ...

UFC Fight Night 114 Free Fight: Sergio Pettis vs Matt Hobar

Sergio Pettis neemt het aanstaande zaterdagnacht op tegen Brandon Moreno als main event van ...

UFC 206 Holloway vs Pettis Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Max ‘Blessed’ Holloway is de ...