Marlon Moraes
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Flocombat

De UFC heeft er een nieuwe vechter bij, Marlon Moraes is de naam. Er waren al langer geruchten dat Moraes bij de UFC zou tekenen maar het is nu eindelijk officieel. Volgens Ariel Helwani maakt Moraes zijn debuut tijdens UFC 212 tegen Raphael Assuncao.

Moraes heeft een professioneel MMA record van achttien winst, vier verloren en één gelijkspel. Moraes begon zijn professionele carrière in de vedergewichtklasse maar na zijn verliespartij tegen Deividas Taurosevicius besloot hij een gewichtsklasse omlaag te gaan. Hierna is hij niet meer verslagen. Na twee overtuigende overwinningen in het bantamgewicht tekende Moraes een contract bij de world series of fighting (WSOF). Hij greep daar de titel op 29 maart 2014 door een unanieme overwinning op Josh Rettinghouse. Daarna verdedigde Moraes zijn titel maar liefst 6 keer. Nadat zijn contract afliep besloot hij deze organisatie te verlaten en over te stappen naar de UFC.

Moraes heeft zijn laatste 13 partijen gewonnen en stond bekend als 1 van de beste vechters in het bantamgewicht die nog niet onder contract stonden bij de UFC. Moraes staat bekend als een allround vechter. Dit blijkt ook uit de statistieken. Van zijn achttien overwinningen heeft hij er acht door KO gewonnen, vijf door submission en vijf door beslissing.

Zijn partij tegen Raphael Assuncao belooft een interessant gevecht te worden. Raphael Assuncao versloeg in zijn laatste gevecht talent Aljamain Sterling. Raphael Assuncao staat nummer drie in de ranking op het bantamgewicht en de winnaar van dit gevecht kan weleens in aanmerking komen voor een gevecht voor de titel. Cody Garbrandt verdedigt zijn titel namelijk een kleine maand later tegen TJ Dillashaw en de winnaar van het gevecht Assuncao vs Moraes zal dan vermoedelijk het hoogst komen te staan op de uitdagerslijst. Dominik Cruz heeft namelijk aangegeven het liefst nog een gevecht te doen voordat hij opnieuw een poging waagt voor het kampioenschap in het bantamgewicht.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Lewis reageert op Browne’s huiselijk geweld beschuldigingen in octagon interview

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Derrick ‘The Black Beast’ Lewis versloeg ...

(Video) Zie hier hoe Amanda Nunes haar titel won

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Op 30 december zal Amanda ...

UFC on FOX 18 Johnson vs. Bader Recap : Zeer vermakelijke Main Card in Newark, New Jersey.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Afgelopen nacht was ...