Mike Perry
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Mike Perry vecht vannacht op UFC Fight Night Nashville tegen Jake Ellenberger, en ‘Platinum‘ zal erop gebrand zijn om de nare smaak na de nederlaag tegen Alan Jouban weg te spoelen. Op UFC Fight Night Sacramento verloor Perry door een tactisch sterk gevochten partij van ‘Brahma‘. Perry zit meestal niet om woorden verlegen, en daagt zijn tegenstanders op twitter vaak uit en probeert ook onder de huid van zijn opponenten te komen. Dat lukte bij Jouban echter niet, en werd hij gedecideerd op punten verschalkt.

Daarvoor was Perry echter wel zeer succesvol. Op UFC 204 sloeg hij bij Danny Roberts het licht uit, en deed dat op zeer vijandelijke bodem in Manchester. Nu volgt een partij tegen Jake Ellenberger, en de partij heeft de ingrediënten om spetterend te worden. Mike Perry sprak tegenover Champions.co over zijn verloren partij, en zijn aankomende gevecht:

“Mijn focus ligt altijd op het afmaken, maar het helpt ook wanneer gasten niet als idioten gedragen en ook echt komen om te vechten. Jouban gedroeg zich als een idioot, en ik deed niet wat mijn team me opdroeg. Ik verkleinde de afstand niet goed. Ik heb daar veel van geleerd, en het was een goede ervaring. Hij rende weg zoals Mayweather dat altijd doet, maar goed. Er is niets wat ik nog niet gezien heb. Ik ben volledig gefocust op Ellenberger, ik train drie keer per dag. Deze eikels weten niet wat komen gaat!”

Mocht Perry een overwinning pakken, konden nog grotere gevechten weleens in het verschiet voor hem komen te liggen. Ellenberger staat als twaalfde op de weltergewicht ranking, en kan dus een groot slachtoffer voor ‘Platinum‘ worden. Perry is zelf ook al een beetje aan het kijken naar wie zijn volgende tegenstander kan worden:

“Ik ben mezelf omhoog aan het werken. Johny Hendricks is naar 185 pond gegaan, en ik denk niet dat hij terug naar 170 pond komt. Masvidal gaat tegen Maia vechten, maar ik denk dat dat wel een leuk gevecht voor de toekomst kan worden: we zouden de octagon in komen en er gewoon op los rammen. Rick Story (overigens niet meer in de UFC), Donald Cerrone of Kamaru Usman. Of Gunnar Nelson. Hij heeft net Jouban gepakt, dus ik zou het geweldig vinden om iemand te verslaan die van Jouban heeft gewonnen. Nelson deed alle dingen die mijn trainers zeiden die ik moest doen. Hij rende net zo bij Gunnar weg als hij bij mij deed. Ik raakte geïrriteerd, maar Gunnar trok hem naar de grond en maakte hem af. Ik denk dat ik het goed zou doen tegen Gunnar, ik zou bewegelijk blijven. Als hij dan de clinch met mij aangaat, dan doe ik wat ik tegen Danny Roberts deed. Ik maakte het gevecht smerig en ik smashte hem met harde knietjes.”

Iemand die ook op de hitlist van Perry staat is weltergewicht kampioen Tyron Woodley. Zoals zovelen in de 170 pond divisie wil ook ‘Platinum’ de top bereiken en de belt van Woodley om zijn schouder slaan:

“Tyron Woodley weet dat ik eraan kom. Maar ik zeg dit uit respect voor Woodley. Ik ontmoette hem onlangs in Puerto Rico en hij was erg vriendelijk en nederig. Hij heeft het respect van iedereen verdiend. Maar hij weet dat ik in deze divisie voor problemen ga zorgen. Hij weet dat ik op weg ben naar hem. Misschien ga ik wel met hem trainen. Misschien kan hij me wat trucjes leren als hij de belt ooit verliest.”

Mike Perry zou Mike Perry niet zijn als hij niet iets denigrerend over zijn tegenstander zou zeggen. En dat doet hij dan ook. Tegenstander Jake ‘The Juggernaut‘ Ellenberger ziet hij maar als een oude rot:

“Ik ga hem nog één keer naar de grond rammen voordat hij ermee stopt. Wie weet of hij nog wel gaat vechten na dit gevecht. Hij is niet zo oud, hij is niet zo oud als Jouban. Ik dacht dat hij 36 jaar was, want zo ziet hij er ook uit, en zo vecht hij ook. Hij ziet er ouder uit dan hij werkelijk is, omdat hij vaak in elkaar geslagen is. Hij heeft een hoop gevechten en ervaring achter zijn naam staan, maar hij kan beter ook hard gaan werken, want het gaat niet genoeg zijn. Ik ga voor de kill. Het maakt niet uit wat ik zeg, het maakt alleen uit wat ik ga doen, en dat ziet hij niet. Hij hoeft het nu ook niet te geloven, maar op de avond zelf gaat dat wel gebeuren. Ik ga deze oude lul vermorzelen.”

Vindt de knockout power van Mike Perry wederom een nieuw slachtoffer in Jake Ellenberger? Of weet de gehaaide veteraan net als Alan Jouban Perry tactisch af te troeven?

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Stipe Miocic vs Junior Dos Santos op UFC 211?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMAFighting De geruchten rondom ...

Edmond Tarverdyan

Coach Edmond Tarverdyan: “Ik weet dat Ronda Cyborg kan verslaan.”

Coach Edmond Tarverdyan wil zijn pupil Ronda Rousey nog één keer in actie zien, ...

Henderson mist alleen gevecht met Jon Jones op zijn cv

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dan ‘Hendo’ Henderson heeft veel ...