Rose Namajunas
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Pinterest

Na een indrukwekkende overwinning op Michelle Waterson is Rose Namajunas klaar voor een titelgevecht. Nadat Namajunas op 20 juli 2016 tijdens UFC 201 verloor van Kowalkiewicz kon zij een titelgevecht definitief uit haar hoofd zetten. Karolina Kowalkiewicz mocht het tijdens UFC 205 opnemen tegen Joanna Jędrzejczyk voor de titel, maar middels een jury beslissing was Joanna de sterkste. Hiermee was het alweer de vierde keer op rij dat Joanna haar titel met succes verdedigd had.

Afbeeldingsresultaat voor rose namajunasNu is Rose Namajunas dus klaar voor een titelgevecht en na haar overwinning tegen ”The Karate Hottie” liet zij zich hierover uit tijdens haar octagon interview. Haar werd onder andere gevraagd of ze verrast was tijdens haar gevecht met Michelle Waterson.

”Ik was zeer verrast over de kracht van Michelle Waterson en ik ben blij dat ik de overwinning naar me toe heb weten te halen. Dit soort gevechten zijn moeilijk om te winnen, maar ik ben blij dat er in de wedstrijd heel veel aspecten van mijn spel goed werden uitgevoerd. Ik heb een sterke rechtervoet maar ik kom te weinig in de gelegenheid om die te gebruiken en tegen Michelle lukte dit vandaag wel, waardoor ik de wedstrijd kon afmaken”.

Iedere keer als we jou aan het werk zien lijkt het alsof je steeds beter bent geworden. Wat brengt de toekomst voor jou in de UFC?

“Ik heb het gevoel dat ik het pad kan bewandelen onderweg naar de titel en dat ik die titel waarschijnlijk ook wel een tijdje kan vasthouden. Dus Joanna, of wie die titel ook in haar bezit mag hebben straks, ik kom eraan dus wees gewaarschuwd.”

In de tweede ronde van het gevecht leek je te wijzen naar je knie waar Michelle Waterson constant op aan het trappen was. Wilde je hiermee aangeven dat die trappen geen pijn deden?

”Ja daarmee wilde ik aangeven dat haar trappen inderdaad weinig schade aanrichtte. Het is mijn plan om altijd de sterkste punten van mijn tegenstander de kiem in te smoren en dat lukte me vandaag. Ik wist dat ze mijn knieën veel zou proberen aan te vallen omdat haar trainer daar graag op traint. Jon Jones staat daar onder andere ook erg bekend om dus ik had me er erg goed op voorbereid. Ondanks mijn voorbereidingen moet ik toegeven dat ze alsnog een paar keer goed door kwam met haar trappen. Ik zei tegen me zelf dat die trappen me niet op zouden breken en dat ik gewoon mijn eigen partij moest blijven vechten”.

Gerelateerde afbeeldingToen Dana White hier net was zei hij tegen ons dat jij klaar bent voor een titelgevecht en dat hij bereid is deze aan jou te geven. Zou je in de tussentijd nog andere partijen aan kunnen nemen dan een titelgevecht?

”Ik wil niet mijn volgende gevecht al gaan labelen. Ik wil gewoon succesvol zijn in 2017 en als er dan een titelgevecht komt dan zal ik die met beide handen grijpen. In 2014 vocht ik ook voor de UFC titel en toen verloor ik helaas dus het is afwachten hoe mijn toekomstige gevechten er uit komen te zien. Ik zit goed in mijn vel en ben bereid om oorlog te voeren als dat mij naar de titel kan brengen”.

Zou je iets meer kunnen vertellen over de high-kick die Michelle Waterson de das om deed?

”Ik kan me nog twee specifieke momenten herinneren. Het ene moment probeerde Michelle los te komen uit de clinch met mij en toen gooide ik een rechterhand naar haar gezicht toe maar die miste haar net aan. Tijdens het tweede moment kwamen we weer in een clinch terecht en toen zag ik de zelfde opening maar dan met een kick die waarschijnlijk wel zou landen. Dat is precies wat er gebeurde want de kick kwam keihard aan en bracht mij deze belangrijke overwinning”.

Tijdens UFC 211 gaan Joanna Jedrzejczyk en Jessica Andrade elkaar in de octagon ontmoeten voor een titelgevecht. Rose Namajunas lijkt na haar uitmuntende prestatie de volgende te kunnen zijn die een kans krijgt om de titel te veroveren. Joanna zal voor de vijfde keer op rij haar titel verdedigen! Zal het haar lukken om de titel weer mee naar huis te nemen? UFC 211 vindt plaats op 13 mei 2017 en zal live worden uitgezonden op Foxsports.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

TUF 24 aflevering 6; 'Battle of Matt vs Matt'

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In het voorlaatste gevecht van ...

Antonio Silva denkt niet na over pensioen of mogelijk ontslag

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Antonio ‘Big Foot’ Silva zal ...

Amanda Nunes: ”Ik weet voor 200% zeker dat ik Rousey ga verslaan.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Woensdag werd bekend gemaakt dat ...

Instagram recap week 10: UFC 200, A. Silva geniet van zijn vrije tijd, wij genieten van Bec Rawlings

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tijdens de Instagram recap blikken ...