Tony Ferguson
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Mad

Tony Ferguson kreeg één dag voor UFC 209 te horen dat hij niet in actie zou komen. Zijn tegenstander Khabib Nurmagamedov kon niet het juiste gewicht halen en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De Rus moest vanwege de gevolgen van zijn weightcut met spoed worden verzorgd, nota bene had Ferguson Khabib cynisch nog succes gewenst met het op streefgewicht te komen. Dana White gaf aan dat ‘The Eagle‘ er verstandiger aan had gedaan om zijn probleem met de UFC artsen te bespreken. In gesprek met Kenny Florian en Tyron Woodley laat ‘’El Cucuy’’ weten wat hij van het hele UFC 209 debacle vindt.

”Ik had al verwacht dat Khabib zijn gewicht niet zou halen. Toen het bericht uit kwam dat Khabib gezondheidsproblemen had was ik eerst bezorgd. Later hoorde ik dat Khabib onprofessioneel is omgegaan met zijn lichaam en dat het zijn eigen schuld was. Ik ben totaal niet verrast door de situatie maar ik zou zeker nog wel graag tegen Khabib willen vechten. Het is een zware domper geweest en mijn lichaam is op dat moment in een vechtmodus. Toen het bericht doorkwam dat er geen partij zou zijn had mijn hoofd het al snel verwerkt maar mijn lichaam nog niet”.

Afbeeldingsresultaat voor tony ferguson

Foto : The Sun

Is dit een gevecht dat je nog steeds zou willen laten plaatsvinden?

”Ik wil 100% zeker nog tegen Khabib vechten want het is een prachtige match op voorhand al. De fans willen dit gevecht en ik wil dit gevecht ook graag. Ik ben een strijder en ik geniet van de hele ambiance die ene UFC show met zich meebrengt. Het is prachtig om te horen dat het publiek uit zijn dak gaat en mijn bijnaam ‘’El Cucuy’’ schreeuwt. Feit is dat ik nog niet klaar ben met Khabib”.

Conor McGregor moet zijn titel verdedigen of opgeven.

”Conor McGregor moet zijn titel verdedigen of opgeven. Ik wil vechten tegen de beste vechters uit de wereld en ik zou graag tegen Conor McGregor willen vechten tijdens International Fight Week (8 juli). Conor lijkt nu op een bokswedstrijd te azen waarin ik hem eigenlijk 0% kans geef maar als Conor niet wil vechten tegen mij dan zou ik graag de Octagon in willen stappen met Nate Diaz. Dat zou een geweldige partij zijn voor mij en ik denk ook zeker dat de fans dat zouden willen zien”.

Vooralsnog is er geen partij ingepland voor Tony Ferguson en ook Nate Diaz en Conor McGregor zijn nog niet gekoppeld aan een tegenstander. Khabib Nurmagamedov is momenteel aan het herstellen en wordt voorlopig niet in de Octagon verwacht. Het houdt de gemoederen bezig dat er nog geen top partijen op het programma staan in de lichtgewicht divisie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Vancouver: Maia vs Condit: Post-fight Press Conference

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na afloop van UFC Vancouver: ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Daniel Cormier zal zijn titel verdedigen tegen Volkan Oezdemir op UFC 220, en Ronaldo ...

Arbitrage hoorzitting Jon Jones staat gepland voor 31 oktober

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De voormalige UFC Light-Heavyweight kampioen ...

(Vlog) UFC 205 Embedded — Episode 3

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 205 Embedded is een ...