Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In UFC Road to the Octagon zien we hoe Demetrious Johnson, Wilson Reis, Rose Namajunas, Michalle Waterson, Ronaldo Souza en Robert Whittaker zich hebben voorbereidt voor hun gevecht op UFC on FOX 24 in Kansas City.

Demetrious Johnson vs. Wilson Reis
‘Mighty Mouse’ kan het record van Anderson Silva evenaren in Kasas City. De Braziliaan wist zijn titel tien keer achter elkaar succesvol te verdedigen. Johnson hoopt dit record uiteindelijk te verbreken. Wilson Reis kan er echter voor zorgen dat zijn landgenoot zijn record weet te behouden. Daarnaast kan hij zijn derde titel uit zijn carrière winnen. De Braziliaan won eerder de EliteXC en de WFE bantamgewicht titel.

Rose Namajunas vs. Michelle Waterson
‘Thug’ Rose hoopt via de ‘The Karate Hottie’ de firtst contender positie op te eisen. Namajunas kwam de UFC binnen via The Ultimate Fighter. In het seizoen die volledig gericht was op de nieuwe stogewicht divisie verloor Namajunas in de finale van Carla Esparza.  Sindsdien wist ze zich terug in the picture te vechten na overwinning op Angela Hill, Paige VanZant en Tecia Torres. Hierna verloor ze echter van Karolina Kowalkiewicz. Voormalig Invicta FC kampioen Michelle Waterson hoopt op haar beurt een titelgevecht met Joanna Jedrzejczyk vrij te spelen via Namajunas. ‘The Karate Hottie’ stapte twee keer eerder de UFC-octagon in en won hierin van Angela Magana en Paige VanZant.

Ronaldo Souza vs. Robert Whittaker
Ronald Souza beter bekend als ‘Jacaré’ Souza is een man die niet graag stilstaat. De Braziliaan hoopte eigenlijk Luke Rockhold te treffen in de octagon maar de Amerikaan stond hier niet op te springen. Hierdoor nam hij een gevecht met de gevaarlijke Australische up-and-comer Robert Whittaker aan. Souza voelt zich als een kampioen en stapt liever zo snel mogelijk de octagon in dan dat hij lang moet wachten op een partij. De Australische Whittaker is bezig aan een flinke opmars in de middengewicht divisie. The Ultimate Fighter: Smashes winnaar won zijn laatste zes partijen en hoopt via Souza een flinke stap omhoog te maken in de rankings.

UFC on FOX 24 Johnson vs. Reis, 15 april 2017, Sprint Center, Kansas City, Amerika

Main Card
Demetrious Johnson vs. Wilson Reis
Rose Namajunas vs. Michelle Waterson
Ronaldo Souza vs. Robert Whittaker
Jeremy Stephens vs. Renato Moicano

Prelims
Alexander Volkov vs. Roy Nelson
Patrick Williams vs. Tom Duquesnoy
Bobby Green vs. Rashid Magomedov
Louis Smolka vs. Tim Elliot

Early Prelims
Aljamain Sterling vs. Augusto Mendes
Devin Clark vs. Jake Collier
Anthony Smith vs. Andrew Sanchez
Zak Cummings vs. Nathan Coy
Ashlee Evans-Smith vs. Ketlen Viera

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Georges St-Pierre zal Michael Bisping voor middengewicht titel uitdagen

Dana White heeft vandaag officieel aangekondigd dat Michael Bisping zijn titel zal verdedigen tegen ...

Live op FOX Sports: Mayweather vs McGregor

Mayweather vs McGregor zal uitgezonden worden op FOX Sports! Meer info hier:

UFC 209 Free Fight: Koscheck vs. Woodley

Tyron Woodley wil na de majority draw tegen Stephen Thompson laten zien dat hij ...