Cormier
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aan de lange lijst incidenten en verbale uithalen tussen Jon Jones en Daniel Cormier kan weer een nieuw hoofdstuk worden toegevoegd. In de podcast “5ive rounds” haalde Daniel Cormier hard uit naar Jon Jones.

Voor de promotie van UFC 210 schoof Daniel Cormier samen met Anthony Johnson aan bij “5ive rounds”. Hierin werd uiteraard vooruitgeblikt op hun gevecht, dat in de nacht van zaterdag op zondag Nederlandse tijd zal plaatsvinden. Tijdens het gesprek viel de naam Jon Jones. Jon Jones testte een paar dagen voor zijn gevecht tegen Daniel Cormier (UFC 200) positief op verboden middelen en werd door USADA 1 jaar geschorst. Johnson zei in de podcast dat  de naam Jon Jones altijd zal vallen bij gesprekken over de light-heavyweight divisie, wat er ook gebeurd. Daniel Cormier reageerde vervolgens als volgt:

“Je verwacht het natuurlijk, maar weet je wat het probleem is met het antwoord van Jones? We weten precies wat hij heeft gedaan. Dus als we zeggen “ wat er ook gebeurt” is het alsof we de feiten niet onder ogen durven te komen. We weten dat hij slechte dingen heeft gedaan. We weten dat hij heeft geprobeerd vals te spelen. Ik raak geïrriteerd want, waarom stel je mij een vraag over iemand die 3 dagen voordat wij zouden gaan vechten positief test? Dat is wat mij irriteert, niet het feit dat het een goede vechter is. Hij is een geweldige vechter.”

Jon Jones wordt door velen gezien als de beste MMA vechter aller tijden. Zijn gedrag buiten de ring zorgt echter vaak voor veel opschudding. Zo pakte de UFC in 2015 zijn titel af vanwege een aanrijding waarna hij doorreed. Jones zijn schorsing loopt af in juli dit jaar en het is dan ook te verwachten dat hij dit jaar nog tegen de winnaar van Daniel Cormier vs Anthony Johnson zal gaan vechten. Cormier zei tijdens de podcast dat dat tegen hem zal zijn, en voegde daar nog wat aan toe:

“ Je speelde vals. En je reed in op iemands auto om daarna weg te rennen. Ik weet wat je hebt gedaan. Als iemand anders dat wil negeren, dan kan dat. Maar ik negeer het niet.”

Of de langverwachte rematch tussen Daniel Cormier en Jon Jones er ook echt komt is nog maar de vraag. In de nacht van aanstaande zaterdag op zondag zal Daniel Cormier dan eerst moeten afrekenen met Anthony Johnson tijdens UFC 210. Een gevecht met grote belangen en de verwachting is dan ook dat dit een spectaculair gevecht zal worden.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 203 Countdown: Miocic vs Overeem Volledige aflevering

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nog vijf dagen en dan ...

UFC 192 Prelims Recap : Spectaculaire finishes zorgen voor zeer vermakelijke Prelims.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Net als de Early Prelims, waren ...

Fight Night Melbourne Free Fight: Derek Brunson vs. Roan Carneiro

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dit weekend zal de UFC ...