Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

The Ultimate Fighter 25 zal gaan tussen de voormalige Alpha Male teamgenoten UFC-kampioen Cody Garbrandt en TJ Dillashaw. Het nieuwe seizoen zal beschikken over voormalige deelnemers, finalisten en winnaars. Voormalig winnaars Joe Stevenson en Eddie Gordon zullen aanwezig zijn tijdens TUF-Redemption.

Aflevering 2 staat in het teken van het gevecht tussen Team Garbrands’ Eddie Gordon vs. Team Dillashaw’ Tom Gallicchio. Eddie Gordon won The Ultimate Fighter 19 maar verloor vervolgens al zijn partijen in de UFC. Josh Samman, Chris Dempsey en Antônio Carlos Júnior wisten alle The Ultimate Fighter winnaar te verslaan voordat hij gecut werd.

Tom Gallicchio heeft buiten The Ultimate Fighter nog niet gevochten voor de UFC. Gallicchio was onderdeel van Team Faber tijdens het 22ste seizoen van het programma. Hij versloeg Mark Flanch voor een plek in The Ultimate Fighter huis maar verloor vervolgens in de eerste ronde van Marcin Wrzosek via een unanimous decision.

The Ultimate Fighter Finale zal zich afspelen tijdens International Fight Week in Las Vegas. De twee finalisten zullen 6 juli de octagon instappen in de T-Mobile Arena. De twee coaches zullen twee dagen later het strijdtoneel betreden. UFC-bantamgewicht kampioen Cody Garbrandt zal zijn titel verdedigen tegen voormalig teamgenoot en UFC-kampioen TJ Dillashaw.

Aflevering 2 van The Ultimate Fighter 25 zal vanavond om 21.15u uitgezonden worden op Fox Sports 2.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 219 Embedded: Vlog Series – Episode 1

UFC Embedded is terug met ditmaal een reeks richting UFC 219 met onder andere ...

UFC 205 Free Fight: Karolina Kowalkiewicz vs Rose Namajunas

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. We moeten nog even geduld ...

Drie Brazilianen inclusief main-event John Lineker missen gewicht

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC Portland staat vanavond op ...