Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dit weekend is zeer belangrijk voor het Nederlandse MMA en kickboksen. Vier Nederlandse vechters zullen aan de bak moeten op de grootste podia ter wereld. Djamil Chan zal voor de derde keer vechten bij Bellator, Denise Kielholtz zal haar titel verdedigen tijdens Bellator Kickboxing, Melvin Mahoef is op jacht naar wraak tegenover Carvalho en Mousasi kan zichzelf knokken naar een titelgevecht. Wij zetten de uitzendtijden en zenders op een rijtje met wat extra promotie materiaal en achtergrond. Wat is jou voorspelling van dit weekend?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
1
Djamil Chan gaat voor de finish!

Met een record van 12-3 zal Djamil Chan aanstaande zaterdagnacht voor de derde keer de Bellator kooi betreden tijdens Bellator 176: Carvalho vs Manhoef 2. Het debuut van Chan was er één om nooit te vergeten. Tijdens Bellator 153 sloeg de Rotterdammer zijn tegenstander Richard Patishnock KO in de eerste ronde. Deze overwinning zorgde ervoor dat Chan opnieuw geboekt werd door Bellator om het op te nemen tegen de voormalig King of the Cage kampioen Derek Campos. Dit gevecht beëindigde niet op de manier dat Chan graag zou willen en hij verloor door middel van een unaniem jurybesluit. Chan staat dit weekend op de main card tegenover Valeriu Mircea en hij zal alles er aan doen om dit keer de kooi winnend te verlaten. Benieuwd hoe Chan het aanstaande zondag gaat doen? Kijk dan vanaf 22:00 naar Bellator 176: Carvalho vs Manhoef 2 op Spike!

Djamil Chan tijdens zijn voorbereiding op Derek Campos | Bron: Dutch Fight Network

2
Denise Kielholtz is "Ready for whatever"

Één van de meest succesvolste Nederlandse kickboksers zal tijdens Bellator Kickboxing 5 haar titel verdedigen tegen de voormalig ISKA kampioene Martine Michielleto. Met 45 overwinningen en slechts 3 nederlagen zal Denise Kielholtz haar vlieggewicht titel op het spel zetten tijdens het kickboks evenement dat direct na Bellator 176: Carvalho vs Manhoef 2 uitgezonden zal worden op Spike. Kielholtz verwacht een stevige partij en verheugt zich erop om de titel na aankomend weekend mee naar huis te nemen. Naast de reguliere uitzending van Bellator Kickboxing zal Spike dit weekend ook een mini-docu uitzenden waar je Kielholtz kan volgen tijdens haar voorbereiding op dit gevecht. De mini-docu “Spike presents: Denise Kielholtz – Vechten aan de Top” zal vrijdag 7 april om 22.55 uur uitgezonden worden en de wedstrijd zelf zie je op zondag 9 april vanaf 23:50 op Spike TV.

Denise Kielholtz na het winnen van haar titel | bron: Spike tv

3
Melvin Manhoef wil de titel zonder genade

Melvin Manhoef wordt wereldwijd gezien als één van de meest ervaren Nederlandse veteranen op het gebied van MMA. Zoals we allemaal gezien hebben heeft Manhoef zijn vorige partij met een vieze nasmaak afgerond. Het titel gevecht tegen Rafael Carvalho beëindigde met een zeer controversiële jurybeslissing waardoor Manhoef de titel niet mee mocht nemen naar Nederland. Manhoef werd vervolgens opnieuw geboekt om het op te nemen tegen Carvalho in december. Jammer genoeg werd deze wedstrijd geannuleerd wegens blessureleed bij Carvalho. Manhoef krijgt dit weekend opnieuw de kans om de titel mee te nemen naar Nederland. Of dit hem gaat lukken zie je aanstaande zondag, 9 april vanaf 22:00 op Spike. Kijk op zaterdag vanaf 23:50 ook naar de mini-docu van Manhoef waar je hem ziet voorbereiden op zijn titelgevecht.

Kijk hier waar je op moeten letten tijdens deze wedstrijd | Bron: Bellator MMA

4
Gegard Mousasi is dichtbij de UFC titel

Mousasi lijkt niet te stoppen in de UFC en dit weekend zal hij een grote uitdaging voor zijn kiezen krijgen. De Leidenaar zal aanstaande zaterdagnacht de Octagon delen met voormalig UFC middengewicht kampioen Chris Weidman tijdens zijn jacht naar de titel. Mousasi heeft sinds zijn nederlaag van Urijah Hall een win reeks opgebouwd van vier. Tijdens deze win reeks heeft hij zijn nederlaag tegen Hall gerevancheerd en heeft hij zijn laatste drie wedstrijden voortijdig beëindigd door middel van een (T)KO. Mousasi heeft op dit moment zijn langste win reeks sinds 2013 en zal met een overwinning op Weidman één van de kandidaten moeten zijn voor een titel gevecht in de propvolle middengewicht divisie. Bekijk aanstaande zaterdagnacht vanaf 3:30 live naar FOX Sports 2 voor de ontknoping van UFC 210: Cormier vs Johnson. Hier zal Mousasi samen met Weid man het co-main event verzorgen. Alvast in de stemming komen? Bekijk dan hier de nieuwe mini-docu Mousasi: Pound for Pound en zie hoe hij zich klaar maakt voor dit gevecht.

De eerste aflevering van Mousai: Pound for Pound | Bron: NewBreed MMA

5
Uitzendtijden en zenders

Zullen wij volgende week maandag met een glimlach op ons gezicht de werkdag beginnen met twee kampioenen, een titelkandidaat en een nieuwe contender? Maak je agenda leeg, zet de wekker en doe een dutje of twee want dit weekend moet je alles volgen! Hier alle belangrijke tijden en zenders op een rij:

Mini-docu: Denise Kielholtz – “Vechten aan de Top”
| Vrijdag 7 april | Vanaf 22.55 uur | Spike TV

Mini-docu: Melvin Manhoef – Geen Genade
| Zaterdag 8 april| Vanaf 23.50 uur | Spike TV

UFC 210: Gegard Mousasi vs Chris Weidman (Co-main event)
| Zaterdagnacht 8 april| Vanaf 3:30 | FOX Sports 2

Bellator 176: Djamil Chan vs Valeriu Mircea (Main card)
| Zondag 9 april | vanaf 22:00 | Spike TV

Bellator 176: Melvin Manhoef vs Rafael Carvalho 2 (Main event)
| Zondag 9 april | vanaf 22:00 | Spike TV

Bellator kickboxing 5: Denise Kielholtz vs Martine Michielleto
| Zondag 9 april | vanaf 23:50 | Spike TV

  • Show Comments (1)

  • Abdel Riff
    Abdel Riff

    tjonge tjonge anno 2017 en nog steeds ‘tape delay’ bij Bellator…voor de mensen zoals ik die niet tot zondag kunnen wachten en voor UFC 210 nog wat gevechten willen zien, Denise vecht zaterdagavond half 9(verdedigt haar kickbox titel) en Djamil opent de main card om 9 uur en Melvin sluit de main card(waarschijnlijk rond 10/half 11) in een titelgevecht voor Bellator MW BELT!!!

You May Also Like

(Video) Bellator 143: Grove VS. Beltran Recap en Highlights + Volledige uitslagen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen nacht vond Bellator 143 ...

Bellator 160 card compleet, inclusief het debuut van Chinzo Machida

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator 160 Henderson vs. Freire ...

Rose Namajunas

Rose Namajunas lijkt na haar sterke optreden klaar voor een titelgevecht

Rose Namajunas won dit weekend op overtuigende wijze van Michelle Waterson. Ze lijkt helemaal ...