Yair Rodriguez
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Bloody Elbow

Tijdens UFC 211 gaan de wegen van Yair Rodríguez en Frankie Edgar elkaar kruisen. Voor ”El Pantera” zal dit de grootste uitdaging zijn in zijn prille UFC carrière. Frankie Edgar heeft van zijn laatste zeven UFC partijen er zes weten te winnen. Dit deed ”The Answer” niet tegen de minste tegenstanders. Onder andere Charles Oliviera, Chad Mendes, Urijah Faber, Cub Swanson, B.J. Penn en Jeremy Stephens moesten het allen ontgelden tegen de ervaren Frankie Edgar die momenteel 35 jaar oud is. Alleen José Aldo wist middels een jury beslissing te winnen van Frankie Edgar in zijn laatste 7 partijen.

Afbeeldingsresultaat voor yair rodriguezFoto: Yahoo Sports

Yair Rodríguez is met zijn 24 jaar een ‘young gun‘ in de vechtsport. Ondanks zijn leeftijd kan ”El Pantera” wel rekenen op de nodige octagon ervaring. De laatste twee optredens van de Mexicaan waren op  UFC Fight Nights. Yair zijn laatste optreden was tegen B.J. Penn, en wat een mooi afscheid van B.J. Penn had moeten worden eindigde in een nachtmerrie. Penn werd namelijk flink aangepakt door de harde legkicks van Rodríguez en het is een wonder te noemen dat Penn de eerste ronde doorkwam. Na 15 seconden in de tweede ronde ging Penn naar het canvas en kon ”El Pantera” de wedstrijd afmaken.

Tijdens UFC 211 zal de talentvolle Mexicaan het dus op moeten nemen tegen de ervaren Frankie Edgar. Yair is nog ongeslagen in de UFC (6-0) en zal hier graag een zevende winstpartij aan willen toevoegen. Met name de traptechniek van Yair is opvallend omdat hij verschillende soorten traptechnieken kan uitvoeren met veel snelheid en kracht. De energieke Taekwondo stijl van Yair maakt hem een interessante prospect voor de sport en voor zijn divisie. In de vedergewicht divisie zal tijdens UFC 212 de titel op het spel staan als Jose Aldo en Max Holloway de octagon in zullen stappen.

Afbeeldingsresultaat voor ufc 211Foto: The Mac Life

Frankie Edgar, die we tijdens UFC 205 voor het laatst aan het werk zagen tegen Jeremy Stephens, zal erop gebrand zijn om Yair Rodríguez een halt toe te roepen. Edgar en Stephens moesten het uitvechten tijdens de prelims van een spectaculaire UFC 205 card. Tijdens UFC 211 zullen Yair en Edgar onderdeel zijn van de main card van de avond. UFC 211 vindt plaats op 13 mei 2017 en zal live uitgezonden worden op Foxsports Nederland. Een overzicht van de volledige UFC 211 card met onder andere twee titelgevechten :

 • Stipe Miocic © vs Junior Dos Santos
 • Joanna Jedrzejczyk © vs Jessica Andrade
 • Demian Maia vs Jorge Masvidal
 • Henri Cejudo vs Sergio Pettis
 • Eddie Alvarez vs Dustin Poirier

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (1)

 • Ismail Pamuk
  Ismail Pamuk

  Yair gaat nog kampioen worden binnekort

You May Also Like

UFN 90 Dos Anjos vs. Alvarez Recap: De eerste van maar liefst 3 achtereenvolgende Events!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Den Bosch- Het is afgelopen ...

(Documentaire) Michael Bisping: My Destiny

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Michael ‘The Count’ Bisping zal ...

Yoel Romero maakt gofundme account aan voor Michael Bisping’s medische kosten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Yoel Romero ...