Ian McCall
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: UFC.com

Anthony Johnson maakte gisteren eindelijk bekend wat zijn toekomstplannen zijn.  De vechter gaat samen met een vriend een medische cannabis shop openen. De plannen zijn verrassend te noemen, want het gerucht ging dat Johnson actief zou gaan worden in het American Football. Die geruchten werden gevoed door de twitter account van Johnson zelf, waarop de helm van de Los Angeles Rams als achtergrond fungeert, en door de kledij van ‘Rumble‘ op embedded. Het werd dus heel iets anders.

De shop heeft nog geen locatie, maar het wordt naar alle waarschijnlijkheid Florida, waar de voormalige licht-zwaargewicht ook woont. In die staat is het nog even wachten tot de legalisatie van cannabis daadwerkelijk doorkomt, ondanks het feit dat 71% van de stemmen werden vergaard. Er is nu even een vertraging ontstaan, wat de boel nu ophoudt.

Ian McCall vernam het nieuws gisteren ook, en had meteen wat advies voor Johnson. McCall verklaarde tegenover MMA Junkie:

“Neem een advocaat. Neem een hele goede advocaat, en betaal zijn jaarlijks provisie. Je moet echt over de brug komen met geld, want de regels veranderen constant. Wanneer die regels zo vaak veranderen, kan je weleens in de bak belanden.”

McCall is geen vreemde waar het gaat om medische cannabis shops. ‘Uncle Creepy’ zelf was mede-eigenaar van een vestiging in Californië, waar de medische cannabis vestigingen als paddestoelen uit de grond schoten. Daar is het al jaren legaal, evenals in staten als Oregon, Washington State en Colorado. Echter kreeg McCall bonje met zijn partners, en stapte daarom uit de business voordat de shop er daadwerkelijk was. Dus ook buiten de vechtwereld loopt McCall tegen pech op. ‘Uncle Creepy’ is met afstand de grootste pechvogel in de UFC. De vechter kon weleens vanwege medische redenen de kooi niet meer betreden, en hij is er eigenlijk nog steeds niet achter wat er precies mis met hem is. McCall zou wel weer de medische cannabis wereld in willen stappen:

“Ik zou het geweldig vinden om weer bij een medische cannabis shop betrokken te zijn. En eigenlijk heb ik het nodig ook.”

Omdat McCall nu niet vecht, komen er natuurlijk geen inkomsten van de UFC binnen. Gelukkig heeft hij nog wel een eigen podcast, en is hij ook betrokken bij een aantal eigen zaken. Om geld zit McCall niet verlegen.

Aannemelijk is dat Johnson McCall voor is geweest, en al juridische hulp aan zijn zijde heeft. Maar natuurlijk is elk advies mooi meegenomen.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

James Vick

James Vick: “Ik ben op elk gebied iets beter.”

Gaat James Vick tegenstander Joe Duffy uitschakelen en zelf de top 15 betreden?

(Video) UFC Road to the Octagon: Pettis vs Oliviera

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Anthony Pettis gaat een divisie ...

Jose Aldo vs Max Holloway op UFC 212

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Youtube Het ziet er ...