Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Stipe Miocic zal zijn aanstaande zaterdagnacht zijn zwaargewicht titel verdedigen tegen Junior dos Santos tijdens UFC 211: Miocic vs sos Santos 2. Het is een kaart waar veel mensen op zitten wachten. Dat mag ook wel na wat weken UFC-loos te zijn. Bas Rutten geeft ons een analyse op het main event.

De rematch

De twee zwaargewichten hebben het al een keer tegen elkaar opgenomen in 2011. Toen was dos Santos de winnaar. Nu zullen de heren opnieuw de Octagon delen, dit keer met een titel op het spel. Miocic krijgt de kans om zijn vorige nederlaag weer terug te pakken en wraak te nemen op dos Santos. Junior dos Santos zelf is ook een voormalig kampioen en hij kan niet wachten om de gordel weer om zijn middel te hebben.

 

El Guapo’s analyse

De eerste Nederlandse UFC kampioen Bas Rutten heeft weer een analyse gedaan op het main event van UFC 211: Miocic vs dos Santos 2. Zoals je het van Bas gewend bent gaat hij de diepte in en legt hij uit hoe beide heren het aan zouden kunnen pakken.


Volg Bas Rutten op:
Twitter: https://twitter.com/basruttenmma
Facebook: https://www.facebook.com/BasRutten/

En vergeet je ook niet te abonneren op zijn podcast:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFN 100 Free Fight: Ryan Bader vs Minotouro Nogueria

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Rogerio ‘Minotouro’ Nogueira stond eigenlijk ...

Fight Announcements Recap Week 47.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Zoals wel vaker zijn er van ...

MMA-wereld reageert via Twitter na split decision overwinning Lineker

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. John ‘Hands of Stone’ Lineker ...