Al Iaquinta
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: USA Today

De kou is nog lang niet uit de lucht tussen ‘Raging’ Al Iaquinta en de UFC. Ook na zijn opzienbarende interview in The MMA Hour blijft Iaquinta zijn conflict met de UFC publiekelijk uitvechten.

Een reactie van de UFC kon niet uitblijven. MMA Junkie meldt op basis van een anonieme bron binnen de UFC dat Iaquinta inderdaad is uitgesloten van het bonussysteem voor drie gevechten, waarvan die met Diego Sanchez de meest recente is. Deze beslissing zou de UFC hebben genomen na wangedrag van de vechter uit Long Island, zoals het vernielen van een hotelkamer na zijn winst tegen Joe Lauzon tijdens UFC 183, en door zonder afmelding niet op te komen dagen bij een bijeenkomst van vechters in Las Vegas.

Ook vertelde de anonieme medewerker van de UFC aan MMA Junkie dat de UFC wel degelijk de kosten voor de operaties van Iaquinta op zich heeft genomen.

“Wij hebben ervoor betaald. Het volledige medische team heeft via zijn chirurg geholpen om dit te doen en om het te betalen, en Al heeft niet één keer iemand gebeld om ze te bedanken. In plaats daarvan gaat hij het internet op en zegt dat hij er om moest smeken, wat absoluut 100 procent niet waar is. Dat is een leugen.”

Dat zijn sterke woorden. Toch is het maar de vraag of deze medewerker gelijk heeft. Journalist Luke Thomas reageerde in ieder geval sceptisch op zijn Facebookpagina.

“Ik zou voorzichtig zijn met geloven wat in [het artikel van MMA Junkie] staat. Er is niet echt een reden om de bron anonimiteit te geven … Misschien is het allemaal waar, maar zonder documentatie of bewijs is het onmogelijk vast te stellen.”

Het is inderdaad opvallend dat er geen bewijs is geleverd dat de UFC Iaquinta’s operatie heeft betaald, terwijl dat toch vrij simpel is als het waar is. Maar dit bericht suggereert wel dat de UFC het conflict met Iaquinta aan gaat en niet deëscaleert. Iaquinta was niet zo onder de indruk van het bericht, en verwoordde dat op de voor hem zo karakteristieke wijze.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Who’s Next ?!? UFC Fight Night 89: Macdonald vs. Thompson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...

McGregor zal één titel opgeven als hij genoten heeft van het moment

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Conor McGregor hoopt geschiedenis te ...

Anthony Johnson

De MMA-wereld is beter af zonder Anthony Johnson

Waarom is de MMA-wereld beter af zonder Anthony Johnson? Laat Thomas Bast je dat ...

Khabib Nurmagomedov’s reactie op Aldo: ”Ik pest de kleintjes niet.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Jose Aldo ‘Junior’ gaf onlangs ...