Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Weekly

In een special van The MMA Hour kreeg Nate Diaz een uur de tijd om zijn zegje te doen. Hij liet onder andere weten niet te zitten wachten op een derde partij met Conor McGregor en hij wil niet het vuile werk van de Ier opknappen door een gevecht aan te gaan met Tony Ferguson. Dana White laat weten dat Diaz niet in de positie zit om dergelijke eisen te stellen.

Eerder liet Dana White al noteren dat hij niet wist of de gebroeders Diaz ooit nog in de octagon zullen stappen. De UFC-president laat weten dat ze veel partijen hebben aangeboden, maar dat ze nergens op ingaan. White vertelt aan YaHoo Sports dat Nate Diaz nog niet in de positie zit om pay-per-view aandelen te eisen, maar dat een UFC interim lichtgewicht titelgevecht met Tony Ferguson hem wel daar kan brengen.

 ”Wat zijn deal ook is, hij heeft een hele goede deal. Luister, aan het einde van de dag, wat is Nate Diaz waard zonder [Conor] McGregor? Ik weet het niet. Deze jongen zit niet in de positie om pay-per-view aandelen etc. te eisen. Maar dit kan hem wil naar die positie brengen. Als hij met Tony Ferguson vecht, zal dat voor de UFC interim lichtgewicht titel zijn. Als interim titelhouder heb je overduidelijk recht op een pay-per-view aandeel. Diaz moet zichzelf in een positie brengen om pay-per-view geld te verdienen.”

In The MMA Hour gaf Diaz aan dat hij niet het vuile werk voor Conor McGregor wil opknappen door een gevecht aan te gaan met Tony Ferguson. Diaz wilde niet gebruikt worden door de UFC om de naamsbekendheid van Ferguson te vergroten. White raakt echter niet gefrustreerd door de situaties rondom de gebroeders Diaz.

”Het frustreert me helemaal niet omdat ik heb geleerd dat je mensen niet kunt dwingen om te vechten. Dat is hetzelfde als dat mensen aan me vragen…’Wat als deze persoon met pensioen gaat?, Wat als die persoon met pensioen gaat?’… dit is een zaak waarbij je hoofd ernaar moet staan. Je moet een wereldkampioen willen worden. Je moet willen vechten. Je moet overal doorheen gaan om de kooi in te stappen. Het frustreert me totaal niet. We blijven de gebroeders Diaz partijen aanbieden tot één van hen …’Ja.’… zegt of dat ze aangeven niet meer te willen vechten.

Het zal mijn leven op geen enkel manier veranderen. Mensen houden veel van de gebroeders Diaz. Als ze de octagon instappen zijn ze taai en ze laten veel zien. Ze zijn leuk om te zien en hen interviews zijn ook leuk om te zien. Het zijn populaire jongens. Maar aan het einde van de dag willen de mensen vechters zien die wereldtitels willen winnen en die willen uitzoeken wie de sterkste zijn in de gewichtsdivisies. Dat zijn de dingen die verkopen en dat zijn de dingen waar de mensen in geïnteresseerd zijn.”

Een dergelijke situatie kent natuurlijk altijd twee kanten en beide partijen hebben goede en minder goede argumenten. Het feit is wel dat de gebroeders Diaz erg populair zijn en dat de echte verliezer in deze zaak, de MMA-fans zijn. Wat denk jij over de inmiddels gebroeders Diaz-gate?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

  • Olaf Wanrooij
    Olaf Wanrooij

    Nate is een vechter en geen gold zuiger
    Zal het netjes zeggen en combineren

You May Also Like

UFC Hildago: Poirier vs Johnson: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag 17 September staan Dustin ...

Gian Villante: “Ik voorzie mezelf als de kampioen op een dag.”

Gian Villante laat weten dat het eens tijd wordt dat hij mensen knockout gaat ...

(Video) BREAKING: Antwoorden van Jon ‘Bones’ Jones

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. 7 maanden geleden is Jon ...

UFC Fightpass zonder creditcard? Ja het is mogelijk!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdag zal Gegard Mousasi ...