Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Bloody Elbow

BREAKING – Dana White heeft hoogstwaarschijnlijk een streep gezet door een titelgevecht tussen Michael Bisping vs. Georges St-Pierre. De Canadees liet onlangs weten pas na de zomer klaar te zijn voor een gevecht en hier wil de UFC-president niet op wachten. Krijgt Yoel Romero uiteindelijk toch zijn welverdiende titelgevecht?

De terugkeer van UFC-legende St-Pierre werd met gemengde reacties ontvangen. Zowel de fans als atleten waren tevreden dat ‘Rush’ zijn comeback maakt in de UFC, maar merendeel is het niet eens dat hij gelijk voor de titel mag vechten. De UFC had voor ogen om de partij in juli in te plannen maar via Instagram postte de Canadees een boodschap aan Bisping waarin hij laat weten pas na de zomer klaar te zijn.

A message to @mikebisping.

A post shared by Georges St-Pierre (@georgesstpierre) on

”Meneer Bisping, ik maak mijn hele programma leeg om klaar te zijn voor een trainingskamp na de zomer. Dus ik kan na oktober tegen je vechten, kies jij maar een datum. Laten we dit doen!”

Deze boodschap werd echter niet met een lach ontvangen door White. In een interview met Fox Sports Australië heeft de UFC-president laten weten dat het gevecht niet door gaat.

”Ik heb dit GSP gevecht gemaakt, we hebben een persconferentie gehad. Dit gevecht moest in juli gebeuren. Michael Bisping moet zijn titel nu verdedigen. We gaan niet wachten op GSP. Georges St-Pierre kwam terug, Bisping – GSP wilde allebei vechten. We hebben aan Yoel [Romero] gevraagd om een stap opzij te zetten, dat deed hij. Het ziet er niet naar uit dat het gevecht gaat gebeuren nu.

Romero hoeft niet aan te wijzen waarom hij een titelgevecht verdient. Hij verdient zeker een titelgevecht. Hij is de volgende die aan de beurt is, hij is de nummer 1. in de wereld. Georges St-Pierre geeft aan dat hij niet klaar is voor november. Wie weet of dat ook echt de situatie is? Misschien wordt het wel volgend jaar, dus daar gaan we niet op wachten. We gaan door met de divisie en Yoel Romero krijgt zijn titelgevecht.”

Michael Bisping gaf een reactie op het filmpje van St-Pierre in zijn podcast Believe You Me, waarin de Engelsman aangaf akkoord te gaan met een partij in oktober/november omdat zijn knie niet fit genoeg is om in juli al te vechten.

”Ja, natuurlijk. Die ene waar hij eruit ziet als een superheld terwijl hij daadwerkelijk een Captain America shirt aan heeft. Kom op Georges we weten het. We weten dat je een kleine rol had in Captain America. Je hoeft niet in elke f*cking Instagram video die je doet een Captain America shirt aan te doen. We weten het. We zagen de film en je kon er niks van. Uhm, ja ik heb het inderdaad gezien. Er zijn een paar dingen te zeggen. Het ziet ernaar uit dat het gevecht toch doorgaat, want ik was er niet zeker van. De UFC heeft een tijdje niks meer laten weten en ik wist serieus niet wat er aan de hand was. Dus dat is goed. Georges wil het gevecht nog steeds, net zoals ik, heel erg zelfs. Als ik met iemand ga zitten en we hebben een persconferentie, dan hebben we een deal. De deal is dat we gaan vechten.

Hij zegt dat hij niet kan vechten tot na oktober, wat in eerste instantie veel stress zou opleveren maar de realiteit is dat mijn knie niet goed geneest. En terwijl ik hier in Engeland ben krijg ik geen revalidatie. Dus dat is eigenlijk een zegen vanuit de hemel voor mij. Als de partij in juli was dan had ik het waarschijnlijk niet gehaald. Dus ik weet niet waarom Georges later in het jaar wil vechten, maar voor mij komt het eigenlijk wel goed uit. Is het frustrerend voor de UFC? Ja, en voor de fans dat kan ik begrijpen. Maakt het Yoel Romero erg boos? Ja! Dus dat is goed, f*ck hem. Voor mij, oktober of november, f*ck it, ik ben ervoor. Laten we dit doen!”

De woorden van Dana White zijn deze tijd niet meer zo definitief als in het verleden. Maar het feit dat Bisping al heeft aan gegeven niet te kunnen vechten in juli, houdt de speculaties open of het gevecht daadwerkelijk van tafel wordt geveegd. De middengewicht divisie zal deze vorderingen op de voet volgen, zal hen divisie dan eindelijk weer normaal doorgaan zonder onderbreking, zal Romero eindelijk zijn titelgevecht krijgen of zal er alsnog een interim kampioen gekroond worden?

Houdt onze pagina in de gaten voor meer nieuws rondom Bisping vs. GSP-gate.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (5)

You May Also Like

UFC Fight Night 107 Manuwa vs. Anderson Recap

Voor de vijfde keer stapt Jimi Manuwa met een overwinning de octagon uit in ...

Stefan Struve moet zich noodgedwongen terugtrekken uit gevecht met Junior Dos Santos.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Stefan ‘Skyscrapper’ Struve zal helaas ...

Ronaldo Souza wil niet wachten op titelgevecht

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: YouTube Ronaldo ‘Jacare’ Souza ...

Francisco Trinaldo wint op dokters beslissing

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC Fight Night 95: Cyborg ...