Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA News

In een periode waar MMA-vechters zich superieure voelen aan andere vechtsport stijlen lijkt UFC-kampioen Daniel Cormier nuchter te blijven. Via Twitter werd ‘DC’ gevraagd naar zijn kansen tegen wereldkampioen boksen Anthony Joshua. Waarop de UFC lichtzwaargewicht kampioen liet weten dat hij snel knockout zou gaan tegen de Engelsman.

Vele fans wachten met smacht op een datum voor het gevecht tussen MMA-ster Conor McGregor en bokslegende Floyd Mayweather. De verschillende partijen hadden 16 september op het oog, maar afgelopen weekend werd aangekondigd dat de bokspartij tussen Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin gepland wordt op die dag. Hierdoor kunnen de plannen in de prullenbak en wordt er gezocht naar een nieuwe datum.

Ook Jimi Manuwa liet weten dat hij een bokspartij ziet zitten tegen landgenoot en voormalig wereldkampioen boksen David Haye. Afgelopen week voegde ook Junior dos Santos zich toe tot het rijtje van MMA-vechters die een partij met een bokser op het oog hebben. ‘Cigano’ liet noteren dat hij na het terugwinnen van zijn UFC titel met Anthony Joshua wil uitmaken wie de toughest guy on the planet is.

Gezien het nu een trend begint te worden werd UFC-kampioen Daniel Cormier via Twitter gevraagd hoe hij zijn kansen ziet tegen bokskampioen Anthony Joshua. ‘DC’ liet weten dat hij zich niet laat meeslepen in alle MMA vs. bokser hype en gaf aan dat hij snel knockout geslagen zou worden. Daarnaast liet hij weten dat Floyd in de omgekeerde weg geen schijn van kans maakt.

”Ik zou zo snel knockout gaan!!! Iedereen van ons [MMA-vechters] in een BOKS partij. We kunnen deze gasten [Boksers] NIET verslaan in een bokspartij man.”

”Ja, ze zullen verscheurd worden. Als Conor vecht in een MMA partij tegen Floyd. Dan houdt Floyd het geen 3 minuten vol.”

Daniel Cormier zal naar alle waarschijnlijkheid zijn titel verdedigen in juli. Jon Jones is de grootste kanshebber om bij zijn terugkomst ‘DC’ uit te dagen voor de titel. De andere gegadigde is Jimi Manuwa.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (2)

 • Marcel van Wieringen
  Marcel van Wieringen

  Wel nee nooit bang zijn hard stoten kan I zeker maar te weinig combinatie s geeft I en hij wacht te lang af dus jij pakt hem zo en zo

  • Luuk de Haan
   Luuk de Haan

   Suggereer je nou dat DC wint van Joshua in een boxing match?

You May Also Like

Marlon Moraes

Marlon Moraes wil moeilijke weg naar de top

Kan Marlon Moraes laten zien waarom zijn bijnaam 'Magic' luidt?

UFC records (deel 1)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC Nederland en EPIC MMA ...

Stipe Miocic

Stipe Miocic vs Cain Velasquez op UFC 216?

Krijgen we op UFC 216 Stipe Miocic tegen Cain Velasquez te zien?

Zabit Magomedsharipov

Wie wordt de nieuwe tegenstander van Zabit Magomedsharipov?

Krijgt Zabit Magomedsharipov als volgende tegenstander iemand uit de top 15?