Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
foto: Kickboxingplanet

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel. De UFC heeft donderdag bekend gemaakt dat de voomalig Glory- en K1 kampioen een contract getekend heeft bij de organisatie.

 

Ali Mokdad was eerst

Mokdad is een Turkse presentator en degene die het nieuws als eerste lekte. Zijn tweet was heel snel weer verwijderd, maar de geruchten bleven hangen. Veel mensen hebben geprobeerd om meer informatie te krijgen, maar Saki hield voet bij stuk en ontkende alles.

0-1 en toch bij de UFC ?

Normaliter is het lastig om de UFC binnen te komen met haast geen MMA ervaring, maar toch is het Saki gelukt. Sinds Zuffa de UFC heeft verkocht aan WME-IMG zien we steeds meer aparte dingen gebeuren. In dit geval is het positief voor ons, of misschien ook niet.

Wat voor match-up kunnen we verwachten?

Saki heeft aangegeven dat hij graag op 2 september in Nederland zou willen vechten tijdens UFC Rotterdam. Maar wat voor match-up kunnen wij verwachten? Zijn kickboksen is natuurlijk op wereldniveau, maar MMA striking is anders dan kickboksen. Een worstelaar zou ook lastig zijn, maar de wedstrijd begint altijd staand. Saki zal overigens vechten in de licht-zwaargewicht divisie van de UFC.

Al met al kunnen we blij zijn dat er weer een Nederlander getekend is door de grootste MMA organisatie ter wereld. Hoever zal Saki het schoppen in de UFC?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (7)

You May Also Like

Jose Aldo heroverweegt zijn beslissing over pensioen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De voormalig UFC featherweight kampioen ...

Claudia Gadelha

Claudia Gadelha vs Jessica Andrade op UFC Japan?

UFC Japan heeft bijna een Braziliaans onderonsje te pakken. Claudia Gadelha en Jessica Andrade ...

UFC 209 Woodley vs. Thompson 2 Recap

Tyron Woodley weet zijn titel succesvol te verdedigen, en kan nu eindelijk een punt ...