Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
foto: Kickboxingplanet

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel. De UFC heeft donderdag bekend gemaakt dat de voomalig Glory- en K1 kampioen een contract getekend heeft bij de organisatie.

 

Ali Mokdad was eerst

Mokdad is een Turkse presentator en degene die het nieuws als eerste lekte. Zijn tweet was heel snel weer verwijderd, maar de geruchten bleven hangen. Veel mensen hebben geprobeerd om meer informatie te krijgen, maar Saki hield voet bij stuk en ontkende alles.

0-1 en toch bij de UFC ?

Normaliter is het lastig om de UFC binnen te komen met haast geen MMA ervaring, maar toch is het Saki gelukt. Sinds Zuffa de UFC heeft verkocht aan WME-IMG zien we steeds meer aparte dingen gebeuren. In dit geval is het positief voor ons, of misschien ook niet.

Wat voor match-up kunnen we verwachten?

Saki heeft aangegeven dat hij graag op 2 september in Nederland zou willen vechten tijdens UFC Rotterdam. Maar wat voor match-up kunnen wij verwachten? Zijn kickboksen is natuurlijk op wereldniveau, maar MMA striking is anders dan kickboksen. Een worstelaar zou ook lastig zijn, maar de wedstrijd begint altijd staand. Saki zal overigens vechten in de licht-zwaargewicht divisie van de UFC.

Al met al kunnen we blij zijn dat er weer een Nederlander getekend is door de grootste MMA organisatie ter wereld. Hoever zal Saki het schoppen in de UFC?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (7)

You May Also Like

UFC 202 Free Fight: Lorenz Larkin vs. Santiago Ponzinibbio

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hoewel het main event van ...

UFC 211 Free Fight: Jessica Andrade vs. Joanne Calderwood

Jessica Andrade hoopt de eerste Braziliaanse UFC-strogewicht kampioen te worden op UFC 211 waar ...

Justin Gaethje:“Eens een opgever, altijd een opgever.”

Justin Gaethje zal 7 juli zijn debuut maken voor de UFC tijdens The Ultimate ...