Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Een nieuwe divisie is in aantocht en de UFC gaat de eerste vrouwelijke vlieggewicht kampioene kronen na afloop van het nieuwe seizoen van The Ultimate Fighter.

Wanted: Girls

De UFC is op zoek naar dames tussen de 21 en 34 jaar met een goede record en minimaal drie professionele MMA wedstrijden. Deze dames zijn uitgenodigd om op 23 mei auditie te doen in Las Vegas (uiteraard moet je wel alles zelf betalen).

Niet alleen voor nieuwe UFC vechtsters

Tijdens dit seizoen mogen ook dames meedoen die al UFC vechtsters zijn en het gewicht van 125 pond (56 kg) kunnen halen. Recentelijk heeft de UFC ook een oproep gedaan voor dames in het stro- en bantamgewicht maar deze oproep zal vervallen. Ook de oproep naar mannelijke middengewichten is teruggetrokken.

Het proces

De vechtsters die zich aanmelden worden verwacht te grapplen en hun staande werk te laten zien op de pads, dus neem je gear mee. Aan het einde van de dag verteld de UFC of je geselecteerd bent voor de volgende casting ronde. Mocht je geselecteerd worden dan wordt er door de UFC verwacht dat je in ieder geval tot 27 mei in Las Vegas kan blijven.

Aanmelden?

Om je aan te melden voor de try-outs moet je als Nederlander een verklaring van goed gedrag aanvragen. Bij ontvangst van deze verklaring moet je het (digitaal) opsturen naar [email protected] en het originele document opsturen naar het volgende adres:

Tufguy Productions, LLC
Attention: Rita Doumar
12020 Chandler Blvd
#200 North Hollywood
California 91607

Het inschrijf formulier kan je hier vinden.

*Let op!*

De verklaring van goed gedrag en je inschrijfformulier moeten voor 23 mei ontvangen zijn door de UFC. Ook is het verplicht om de try-outs bij te wonen op deze datum. Voor overige vragen kan je een email sturen naar [email protected].

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 216 Free Fight: Cain Velasquez vs. Fabricio Werdum

Fabricio Werdum wil zich revancheren voor zijn laatste verliespartij tegen Alistair Overeem. Bekijk hier ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Een nieuwe week, een nieuwe UFC weekly fight announcements. Demetrious Johnson zal zijn titel ...

Bekijk hier de weigh-ins van UFC 202: Diaz vs McGregor 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bekijk hier of de atleten ...

Meet the Fighter: Darrell ‘The Saint’ Horcher

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In de terugkomende rubriek ‘Meet ...