Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Boxing Blog

In navolging van Conor McGregor [Floyd Mayweather] en Jimi Manuwa [David Haye] heeft ook Junior dos Santos een bokspartij op het oog. Eerst wil hij volgend weekend zijn UFC zwaargewicht titel heroveren tegen Stipe Miocic, en dan wil hij met Anthony Joshua de boksring instappen om te bepalen wie de ‘toughest man on the planet’ is.

Waar Dos Santos eerder liet weten niet te kunnen wachten om weer de baddest man on the planet te worden, nu denkt hij iets verder en wil hij ook de toughest man on the planet worden. Hoe denkt hij deze volgende stap te bereiken? Simpel, een bokspartij met wereldkampioen boksen Anthony Joshua. De Engelsman versloeg bokslegende Wladimir Klitschko voor een volgepakt Wembley Stadium met 90.000 toeschouwers en miljoenen fans voor de buis. Het werd gezien als één van de beste bokspartijen sinds lange tijd, en wellicht dè partij die het boksen nieuw leven in zal blazen.

”Ik zou het geweldig vinden om een bokspartij aan te gaan. Gezien ik de UFC zwaargewicht kampioen zal worden, en omdat er maar één toughest man on the planet kan zijn, zou ik graag een gevecht met Anthony Joshua willen. Kampioen vs. kampioen, dat zou sensationeel zijn.”

Ook al denkt de Braziliaan aan een bokspartij met Anthony Joshua, toch laat hij weten dat zijn focus helemaal op UFC-kampioen Stipe Miocic ligt. ‘Cigano’ geeft aan dat hun eerste confrontatie zwaar was, en dat hij veel geleerd heeft uit die partij. Dos Santos laat weten dat de fans zich kunnen voorbereiden op een geweldig gevecht.

”Het was een hele zware partij. Stipe heeft zware handen en kan goed boksen. Het was een zwaar gevecht voor ons beide en we hebben veel geleerd van elkaar. Ik denk dat we beide een ontwikkeling hebben doorgemaakt dus we zullen nu een nog beter gevecht voorschotelen. Aan het einde van de dag is de overwinning het enige dat telt. Ik was zo gelukkig met die overwinning. Ik wil hetzelfde resultaat. Ik geloof dat ik hem in de tweede ronde knockout zal slaan. Ik ben zeer zelfverzekerd. Ik ben een vader nu en ik zit in een goed moment in mijn leven. Het gaat geweldig worden voor de fans. Ik voel me sterker, gezonden en voel dat het mijn tijd is. Ik heb er hard voor gewerkt en ben er klaar voor. Ik respecteer Miocic en zal in mijn beste vorm zijn voor dit gevecht.”

UFC 211 Miocic vs. Dos Santos, 13 mei 2017, America Airlines Center, Dallas, Amerika

Main Card
Stipe Miocic vs. Junior dos Santos
Joanna Jedrzejczyk vs. Jessica Andrade
Demian Maia vs. Jorge Masvidal
Frankie Edgar vs. Yair Rodriguez
Henry Cejudo vs. Sergio Pettis

BT Sports en UFC Fight Pass
Eddie Alvarez vs. Dustin Poirier
Chas Skelly vs. Jason Knight
Krzysztof Jotko vs. David Branch
Marco Polo Reyes vs. James Vick
Jessica Aguilar vs. Cortney Casey
Jared Gordon vs. Michel Quinones
Chase Sherman vs. Rashad Coulter
Gabriel Benitez vs. Enrique Barzola

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

You May Also Like

Dillashaw: ''Cruz vs Garbrandt is lachwekkend voor de sport.''

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Voormalig UFC bantamweight kampioen TJ ...

EPIC Hangout #047: UFC Fight Night Teixeira vs. Evans

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

Nate Diaz: ”Niemand geeft aan dat ze een grote deal met mij willen maken. ”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nate Diaz beleefde twee financieel ...