Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vandaag is World Fighting League 6 in Topsportcentrum Almere. De promotie van Melvin Manhoef heeft een mooi programma, met onder andere Paulo Boer, Fernando Groenhart (inderdaad, de broer van Murthel), Pieter Buist, en Andy Souwer. De MMA-gevechten zullen plaatsvinden in de kooi. Volg hier de uitslagen van deze middag. (Dikgedrukte naam geeft de winnaar aan)

Main Card:
Brian Hooi vs. Paulo Boer via jury beslissing

In een pot die veel energie vroeg van de vechters trok Hooi uiteindelijk aan het langste eind. In de eerste ronde ging Boer voor de takedown, terwijl Hooi doorkwam met jabs en directe stoten. In de tweede ronde wist Hooi de partij naar zich toe te trekken door Boer tegen het hek met volume te overladen. In de derde ronden vochten beide vechters op hun tandvlees, maar de verhouding bleef hetzelfde; Boer scoorde met volume en Boer met de takedowns. De jury zag dat Hooi succesvoller was met zijn aanvallen en wees hem aan als winnaar.

Andy Souwer vs. Massaro Glunder via armklem (ronde 3)

Dat Massaro Glunder hier aantreedt is al een overwinning te noemen. De kickbokser nam op het laatste moment (2 uur voor tijd)de partij tegen de veel zwaardere Souwer aan, nadat de originele tegenstander van Souwer liever in Duitsland bleef. Zo’n verandering is ook voor Souwer niet prettig, en beide vechters begonnen voorzichtig. Nadat het staande gevecht intenser werd, haalde Souwer het naar de grond. Glunder wilde Souwer aanvankelijk van zich af duwen, maar nadat Big Mike vanuit zijn hoek instructies schreeuwde (“Houd hem bij je! Houd zijn hoofd bij je!”) corrigeerde Glunder snel. Toen Souwer vanaf mount Glunder met stoten beregende, wist de jonge vechter zich er uiteindelijk uit te wurmen. Ook toen Souwer voor een tweede keer in mount kwam, bleef Glunder zich kranig verweren. Uiteindelijk pakte Souwer de armklem, maar de wnnaar nam na afloop de microfoon om van het publiek een welverdiend applaus te geven voor Glunder, waar de zaal van harte gehoor aan gaf.

 

Victor Kuku vs. Raymond Jarman via jury beslissing

Kuku heeft evenveel flair in zijn vechtstijl als in zijn opkomst. De boomlange Kuku benut zijn reach goed en laat de knieën, trappen en stoten uit alle hoeken komen. Jarman heeft moeite om de afstand te dichten, en heeft alleen adempauzes als hij Kuku eventjes op de grond krijgt. De granieten kin van Jarman, die alles vreet en blijft komen, voorkomt een voortijdig einde, maar de jury kon de dominantie van Victor Kuku niet ontkennen.

Brian Lo A Njoe vs. Harun Kina via leg lock (ronde 1)

Na een periode van een stand gevecht, waarbij Lo A Njoe een paar harde lowkicks scoorde voordat Kina ze begon te checken, kwam ook dit gevecht op de grond, waar Kina domineerde. Na een periode in mount, waar de ground ‘n’ pound van Kina niet clean genoeg landde om de scheidsrechter te overtuigen, ging hij vlak voor het einde van de eerste ronde voor een leg lock waarmee hij Lo A Njoe dwong om af te tikken.
Reinier de Ridder vs. Jaoaud Ikan via armklem (ronde 1)

De Ridder had van tevoren al aangekondigd dat hij het op de grond zou beslissen, en dat is precies wat hij deed. De grappling-expert bracht het naar de grond, ging moeiteloos naar mount, en pakte vanaf daar de arm van Ikan. De Ridder blijft door deze winst ongeslagen in zijn MMA-carrière.

Fernando Groenhart vs. Sully Bull via rear-naked choke (ronde 1)

Een kort gevecht, waarin Groenhart probeert zijn kickboks vaardigheden te gebruiken, maar Bull het snel naar de grond brengt. Daar pakt hij heel snel en soepel Groenharts rug, en zet razendsnel de rear-naked choke vast.

Donovan Panayiotis vs. Artur Szczepaniaz via jurybeslissing

Al vroeg in de eerste ronde wist Artur (we houden het voor het gemak even bij de voornamen) met een barrage van harde stoten Donovan zwaar in de problemen te brengen. Donovan was zeer zwaar aangeslagen, maar hield op pure wilskracht stand. Daarna volgde een regelrechte oorlog, waarbij beide mannen uitgeput de derde ronde ingingen. Wonder boven wonder eindigde de partij toch in een jurybeslissing, in het voordeel van Artur.

Dominique Schemmekes vs. Imrane Lamkaddam (amateur-gevecht) via TKO (ronde 1)

Schemmekes begint direct met een harde jab, maar kan de takedown van Lamkaddaam echter niet voorkomen. Wel weet Schemmekes met zijn lange benen een triangle vast te leggen, en, met diezelfde traingle nog op zijn plaats, naar top positie te draaien. Doordat Lamkaddam geen kant op kon, waren een paar klappen al genoeg om de scheids ervan te overtuigen de partij af te zwaaien. Lamkaddam was gefrustreerd, maar de fans van Schemmekes gingen zo uit hun dak dat de beveiliging ze even tot rust moesten manen.
Pieter Buist vs. Jose Vava Kikumbi via standing guillotine choke (ronde 1)

Vava Kikumbi krijgt top positie met een risicovolle sacrifice worp, waar hij met moeite wat ground ‘n’ pound landt, terwijl Buist met een traingle dreigde. Na een onnodige stand-up van de scheids ging Vava Kikumbi nogmaals voor de takedown. Buist reageerde snel en pakte de guillotine choke, en wist die zelfs staand af te maken.

Hasib Fayzi vs. Youssouf Tholel via KO (ronde 2)

Na 20 seconden aftasten waarin Tholel een ingang zoekt, raakt Fayzi een keiharde linkerhoek, waarmee de partij met KO is beslist.
Leon Jansen vs. Egor Nagornov via armbar (ronde 2)

Jansen en Nagornov vechten een harde partij uit, waarin Jansen de hele tijd met armklemmen blijft dreigen terwijl Nagornov harde klappen uitdeelt op de grond. Uiteindelijk is het in deze editie van grappler vs. striker Jansen die uiteindelijk de armklem scoort, en daarmee aan het langste eind trekt.

Michel Landvreugd vs. Jan Quaeyhaegens via TKO (ronde 3)

Na een mooie partij waarin de vechters aan elkaar gewaagd waren, kreeg Quaeyhaegens in de derde ronde top positie. Hij lande een harde klap waarna onmiddellijk een wat vreemde stop van de scheids volgde. Landvreugd gaf daarna wel aan dat er iets mis was, dus het leek hoe dan ook een prima beslissing van de scheids.

Omar Farouq vs. Tonny van Dijk via triangle choke (ronde 1)

Farouq scoort een takedown, maar Van Dijk weet de traingle choke vast te zetten. Hij moest even zoeken naar de juiste aanpassingen, maar uiteindelijk maakt hij het in de eerste ronde af.

Undercard (amateur-gevechten):

Timo Iskakov vs. Soufyan Aarab via TKO (ronde 1)

Een typisch zwaargewicht waarin Aarab vanaf het begin er invloog en razend snel de TKO scoorde. Blijkbaar heeft Aarab veel fans meegenomen, want het publiek gaat los.

Mo Elawil vs. Yared “Robocop” Fissaha-Tsion

Fissaha-Tsion wist veel te scoren met harde lowkicks en body kicks, maar Elawil kwam in de derde ronde goed terug, met name op de grond. Op het einde waren beide vechters zichtbaar vermoeid, maar beiden bleven er, na een kleine aanmoediging van de scheids, wel voor gaan. Uiteindelijk wijst de jury Elawil aan als winnaar.

Marciano Lantinga vs. Gurkan Gencal via armklem (ronde 1)

In de transitie wist Lantinga Gencal te verrassen met een armbar, en pakte daarmee al vroeg de winst.
Yann Liasse vs. Piotr Skupniewicz, rear naked choke (ronde 3)

Na een mooie partij, waarbij beide vechters ervoor ging, wist Yann Liasse in de derde ronde bij Skupniewicz op de rug te klimmen en de rear-naked choke af te maken waarmee hij in de tweede ronde ook al dreigde.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)