Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Mania

Rory MacDonald is sinds dat hij zijn contract tekende voor Bellator vorig jaar nog niet de kooi ingestapt. De Canadees zal op Bellator 179 in London eindelijk zijn intrede maken tegen Engelsman Paul Daley. MacDonald is van plan de grootste kampioen ooit te worden voor de organisatie en wil lang op de weltergewicht divisie troon zitten. ‘The Redking’ gelooft dat hij na een overwinning op Daley een titelgevecht krijgt.

MacDonald is van plan Daley te verslaan in zijn eigen spelletje. ‘The Redking’ denkt dat een knockout over de kickbokser Daley hem een titelgevecht moet opleveren. Echter, is hij wel van plan om de worsteltechnieken van de Engelsman op de proef te stellen.

”Absoluut, ik wil zijn worstentechnieken en grondeigenschappen in het algemeen testen. Dat gezegd te hebben, denk ik niet dat het slecht voor me zal zijn als het gevecht op de been blijft. Mijn kansen op de been zie ik ook positief tegemoet. Ik zal mijn titelgevecht krijgen nadat ik [Paul] Daley knockout sla.”

De zelfverzekerde MacDonald tekende zijn contract afgelopen augustus nadat hij zijn laatste twee partijen verloor voor de UFC. Hij wist Robbie Lawler niet te verslaan als uitdager voor de weltergewicht titel en verloor vervolgens nog van Stephen Thompson. Zijn rematch met Lawler werd bekroond tot Fight of the Year in 2015. De Canadees gelooft dat hij de partij kan beëindigen via een knockout of submisson.

”Daarnaast sluit ik een submission ook niet uit. Ik voel dat mijn kansen om het Daley gevecht te finishen groot zijn, stoten of submisson.” 

MacDonald stond in juni van het vorig jaar voor het laatst in de kooi en denkt dat hij na zijn partij in London Bellator weltergewicht kampioen Douglas Lima zal ontmoeten voor zijn volgende confrontatie.

Bellator 179 Daley vs. MacDonald, 19 mei 2017, SSE Arena, London, Engeland

Main Card
Paul Daley vs. Rory MacDonald
Derek Anderson vs. Michael Page
Linton Vassell vs. Liam McGeary
Augusto Sakai vs. Cheick Kongo

Prelims
Diego Barbosa vs. Salih Kulucan
Marcin Prostko vs. Michael Shipman
Chase Morton vs. Jeremy Petley
Rafal Cejrowski vs. Liam Etebar
Dan Vinni vs. Alex Lahore
Nathan Jones vs. Umer Kayani
Amir Albazi vs. Jamie Powell
Stav Economou vs. Rob Beech
Alfie Davis vs. Joy Dods

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator 177 Dantas vs. Higo Recap

Eduardo Dantas versloeg Leandro Higo via een split decision. Zijn titel werd tijdens de ...

Ryan Bader: “Ik denk dat het één van de betere contracten is die er zijn.”

Ryan Bader tekent een contract voor zes partijen bij Bellator. 'Darth' hoopt zijn debuut ...

Djamil Chan vult de laatste plek op de Main Card van Bellator 161!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Nederlander, Djamil Chan, (12-2) ...

Bellator MMA Free Fight: Paul Daley vs. Brennan Ward

Paul Daley hoopt zich te revancheren van zijn afgelopen verliespartij tegen Rory McDonald. Hij ...