Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: ScrapDigest

Anderson Silva is jarenlang het gezicht van de UFC geweest. Vandaag de dag is Silva nog steeds een grote naam maar behoort hij niet meer tot de grootste actieve atleten van de UFC. Tijdens The MMA Hour sprak de Braziliaan duidelijke taal. Silva laat weten te stoppen als hij geen interim titelgevecht krijgt tegen Yoel Romero op UFC 212.

De voormalig UFC-kampioen sprak eerder al zijn onvrede uit dat hij te weinig respect kreeg toen hij Jon Jones verving op UFC 200 om het op te nemen tegen Daniel Cormier. Gister deed hij daar nog een schepje bovenop door aan te geven  zijn carrière te beëindigen als hij geen interim titelgevecht krijgt tegen Yoel Romero op UFC 212.

”Als de jongens [The UFC] mij niet een interim titelgevecht geven, dan stop ik ermee. Dan ga ik terug naar mijn familie, en ben ik klaar.

Dit is bullshit, ik heb er genoeg van. Ik heb er genoeg van. Ik ben altijd respectvol geweest. Altijd, ik praat nooit over de slechte situaties in de UFC, maar ik denk dat ik er klaar mee ben. Ik vecht al een lange tijd, en ik heb er genoeg van vriend. Ik ben boos.

Ik heb mijn legacy, ik heb mijn verhaal. Het is heel frustrerend. Dit is al de tweede keer dat ik niet vecht in mijn land.”

Silva stond al geboekt voor UFC 212 in Rio de Janeiro. Hij zou het opnemen tegen TUF-17 winnaar Kelvin Gastelum maar hier kon hij een streep doorzetten nadat Gastelum geschorst werd door het gebruik van marijuana.  De Braziliaan is teleurgesteld dat hij al geld heeft geïnvesteerd in een trainingskamp en dat de fans het gevecht niet kunnen zien in Brazilië.

”Ik ben hier lang gebleven om de trainen. Het is niet mijn schuld dat Gastelum van de partij is gehaald. Dat is niet mijn probleem. Mijn probleem is hard trainen voor een gevecht in Brazilië voor mijn fans. Wat gebeurt er nu met mijn fans? Wat gebeurt er met de mensen die betaald hebben om mij te zien in Brazilië. Dit is al de tweede keer dat dit gebeurd. Ik heb er genoeg van.”

Tijdens het interview belt Ariel Helwani Yoel Romero op om te vragen of hij ook openstaat voor een interim titelgevecht op UFC 212.

”Ik wil alleen tegen Anderson Silva voor de interim titel vechten. Als hij het niet is, dan wacht ik op mijn titelgevecht.”

Bekijk hier het interview met Anderson Silva in The MMA Hour.

UFC 212 zal gehouden worden op 3 juni 2017 in Rio de Janeiro in de HSBC Arena. José Aldo zal samen met Max Holloway uitmaken wie de echte UFC-vedergewicht kampioen is.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

You May Also Like

Cejudo geblesseerd, gevecht met Sergio Pettis gaat niet door

Henry Cejudo moet alweer een gevecht afzeggen, dit keer vanwege een handblessure. Pettis zal ...

Stephen Thompson

Stephen Thompson: “Ik ga alles in de octagon achterlaten”

Stephen Thompson lijkt er helemaal klaar voor. Op UFC 209 zal hij opnieuw tegen ...

Eddie Alvarez is klaar om de divisie over te nemen

Eddie Alvarez wist de grootste partij uit zijn carrière niet om te zetten in ...

Mark Hunt: “Nederlanders zijn goede vechters, niet alleen in het kickboksen.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdagnacht nemen Mark Hunt ...