Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: USA Today

UFC Rotterdam heeft zijn main event. Op 2 september zal Stefan Struve het in Ahoy opnemen tegen Alexander Volkov.

Struve zou het in februari opnemen tegen Junior Dos Santos, maar moest toen geblesseerd afhaken. Inmiddels is de reus uit Beverwijk al bijna hersteld. Toen de UFC in mei 2016 voor het eerst Rotterdam aandeed, was Struve er ook al bij. Toen vermorzelde hij Antonio Silva in 16 seconden. Daarna won hij ook van Daniel Omielańczuk met een D’Arce verwurging.

De Russische Alexander Volkov heeft nu twee UFC partijen achter de rug. Hij won van Roy Nelson en Timothy Johnson, beiden via een jurybeslissing. Daarvoor vocht de Rus vooral bij Bellator en M-1. Sinds zijn pro-debuut in 2009 is hij 28-6.

Bij een overwinning op de als tiende geklasseerde Volkov heeft Struve (28-8) drie overwinningen op rij. Al staat the Skyscraper zelf op dit moment elfde in de ranglijst, die streak moet genoeg reden zijn om daarna hogerop te kijken. Maar de 29-jarige Nederlander zal toch ook motivatie halen uit het feit dat hij in september voor eigen publiek bovenaan het affiche zal staan.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (5)

You May Also Like

Mark Hunt: “Hij kwam weg met valsspelen.”

Mark Hunt beschuldigde Alistair Overeem van vals spel afgelopen maandag in The MMA Hour ...

Rory MacDonald vs Paul Daley main event Bellator Londen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Ottawa Sun De kogel ...

(Video) UFC 197: Free Fight met Demetrious Johnson En Henry Cejudo.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dit weekend staat de Flyweight ...

Kamaru Usman: “Ik heb geen interesse in een Fight of the Night.”

Kamaru Usman zag naar eigen zeggen een main event plek veranderen in een main ...