Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

The Ultimate Fighter 25 gaat over de voormalige Alpha Male teamgenoten UFC-kampioen Cody Garbrandt en TJ Dillashaw. Dit seizoen beschikt over voormalige deelnemers, finalisten en winnaars. Voormalig winnaars Joe Stevenson en Eddie Gordon zijn ondermeer aanwezig tijdens TUF-Redemption.

Aflevering 4 staat in het teken van het gevecht tussen Team Garbrandt’ Johnny Nunez vs. Team Dillashaw’ James Krause. Krause is de enige deelnemer die nog onder contract staat bij de UFC, en won zelfs zijn laatste twee partijen voor de organisatie. Krause heeft echter een nare nasmaak aan zijn deelname aan The Ultimate Fighter seizoen 15 gehouden en wil zich daarom revancheren. Hij heeft een MMA-record van 23-7 [UFC 4-3].

Johnny Nunez was deelnemer aan het 22ste seizoen van The Ultimate Fighter waarin hij onderdeel was van Urijah Faber’s team. Nunez werd tijdens de eliminatie ronde uitgeschakeld door David Teymur en leek zijn plek in het huis te kunnen vergeten. Echter, mochten de coaches één vechter terughalen waardoor Nunez alsnog zijn intrede maakte in The Ultimate Fighter huis. Hier verloor hij ook zijn eerste gevecht [Ryan Hall] waardoor hij snel uitgespeeld was. Johnny Nunez heeft een MMA-record van 6-1 [UFC 0-0].

The Ultimate Fighter Finale zal zich afspelen tijdens International Fight Week in Las Vegas. De twee finalisten zullen 6 juli de octagon instappen in de T-Mobile Arena. De twee coaches zullen twee dagen later het strijdtoneel betreden. UFC-bantamgewicht kampioen Cody Garbrandt zal zijn titel verdedigen tegen voormalig teamgenoot en UFC-kampioen TJ Dillashaw.

Aflevering 4 van The Ultimate Fighter 25 zal vanavond om 21.15u uitgezonden worden op Fox Sports 6.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Derrick Lewis: ”Ik moet hem finishen want de wereld zal naar mij kijken.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Derrick ‘The Black Beast’ Lewis ...

Weight cutten

De CSAC komt met nieuw plan met betrekking tot weight cutten

We zijn nog niet uitgesproken over het onderwerp weight cutten. Vandaag deel twee, met ...

Coenen: ''Het is een grote schande dat UFC geen divisie opent voor Cyborg.''

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Marloes ‘Rumina’ Coenen wordt gezien ...