Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

The Ultimate Fighter 25 gaat over de voormalige Alpha Male teamgenoten UFC-kampioen Cody Garbrandt en TJ Dillashaw. Dit seizoen beschikt over voormalige deelnemers, finalisten en winnaars. Voormalig winnaars Joe Stevenson en Eddie Gordon zijn ondermeer aanwezig tijdens TUF-Redemption.

Aflevering 4 staat in het teken van het gevecht tussen Team Garbrandt’ Johnny Nunez vs. Team Dillashaw’ James Krause. Krause is de enige deelnemer die nog onder contract staat bij de UFC, en won zelfs zijn laatste twee partijen voor de organisatie. Krause heeft echter een nare nasmaak aan zijn deelname aan The Ultimate Fighter seizoen 15 gehouden en wil zich daarom revancheren. Hij heeft een MMA-record van 23-7 [UFC 4-3].

Johnny Nunez was deelnemer aan het 22ste seizoen van The Ultimate Fighter waarin hij onderdeel was van Urijah Faber’s team. Nunez werd tijdens de eliminatie ronde uitgeschakeld door David Teymur en leek zijn plek in het huis te kunnen vergeten. Echter, mochten de coaches één vechter terughalen waardoor Nunez alsnog zijn intrede maakte in The Ultimate Fighter huis. Hier verloor hij ook zijn eerste gevecht [Ryan Hall] waardoor hij snel uitgespeeld was. Johnny Nunez heeft een MMA-record van 6-1 [UFC 0-0].

The Ultimate Fighter Finale zal zich afspelen tijdens International Fight Week in Las Vegas. De twee finalisten zullen 6 juli de octagon instappen in de T-Mobile Arena. De twee coaches zullen twee dagen later het strijdtoneel betreden. UFC-bantamgewicht kampioen Cody Garbrandt zal zijn titel verdedigen tegen voormalig teamgenoot en UFC-kampioen TJ Dillashaw.

Aflevering 4 van The Ultimate Fighter 25 zal vanavond om 21.15u uitgezonden worden op Fox Sports 6.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Luke Rockhold: “Hij is een goede tegenstander maar hij zit niet op mijn niveau.”

Luke Rockhold zal zaterdag eindelijk weer de octagon instappen. De voormalig UFC-kampioen verloor zijn ...

Firas Zahabi: “McGregor of Bisping, dat worden twee epische gevechten.”

Wie krijgt het gevecht tegen Georges St-Pierre? Coach Firas Zahabi ziet wel wat in ...

Maak kennis met: Invicta FC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Invicta Fighting Championship is een ...

(VIDEO) Countdown to UFC 196

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 196: McGregor vs. Diaz ...