Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: UFC

Sergio Pettis heeft een nieuw gevecht. Nadat zijn gevecht op UFC 211 werd geannuleerd omdat tegenstander Henry Cejudo uit viel, heeft Pettis nu een headliner plek te pakken. Het jongere broertje van Anthony zal het tijdens Fight Night 114 op 5 augustus in Mexico Stad opnemen tegen de Mexicaanse Brandon Moreno. Sergio Pettis staat als zesde geklasseerd in de vlieggewicht divisie, Moreno staat één plek achter hem.

Sinds zijn verlies tegen Ryan Benoit in maart 2015 heeft Pettis drie keer gewonnen. Zijn laatste winst was januari van dit jaar, tegen John Moraga.

Brandon Moreno zat in het vlieggewicht seizoen van The Ultimate Fighter, waar hij er al in de eerste ronde uit vloog. Toch belande Moreno in de UFC door als late vervanging aan te treden tegen Louis Smolka en die partij met een wurggreep te winnen. Daarna was de Mexicaan ook te sterk voor Ryan Benoit en Dustin Ortiz.

Verder heeft Warlley Alves zich met een blessure teruggetrokken uit het gevecht tegen Kiichi Kunimoto op 11 juni. Zak Ottow neemt zijn plek in voor het gevecht in de weltergewicht divisie, en vecht dus op dezelfde avond als Mark Hunt en Derrick Lewis.

Verder is het lichtgewicht gevecht tussen Olivier Aubin-Mercier en Leonardo Santos geschrapt. De twee zouden vechten op UFC 212, maar Aubin-Mercier raakte geblesseerd. Later trok ook Santos zich terug. Daarmee blijven er twaalf gevechten over op die kaart.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Paige VanZant niet in actie op UFC 216 wegens blessure

Paige VanZant zal haar debuut in de vlieggewicht divisie moeten uitstellen. Wegens een blessure ...

(Video) UFC 203 in de bioscoop

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Op 10 september werd het ...

(Video) UFC on the Fly: Alexander Gustafsson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze aflevering van UFC ...

Justin Gaethje

Justin Gaethje en Eddie Alvarez worden coaches TUF 26

Justin Gaethje en Eddie Alvarez zullen seizoen 26 van The Ultimate Fighter coachen, en ...