Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na het succesvolle evenement van North vs the rest MMA in 2016 komt nu de Word Fighting League (WFL) met een volledige MMA kaart inclusief een octagon. World Fighting League 6 zal op 27 mei plaatsvinden in het Topsportcentrum Almere in (je raadt het nooit) Almere.

Waarom dit evenement bijzonder is?


De WFL heeft voor dit evenement alles uit de kast gehaald. De bekendste opkomende Nederlandse talenten komen aan bod. Van Nederlandse- en Europese kampioenen tot voormalig K1 sterren en The Ultimate Fighter deelnemers. Met UFC Rotterdam op 2 september en de komst van Bellator naar Nederland (2018), zullen de atleten extra hun best doen om zoveel mogelijk in de schijnwerpers te staan. Het is een goed initiatief om de populariteit van Mixed Martial Arts een goede boost te geven in Nederland.

Waar kan ik dit zien?


WFL 6 zal het eerste MMA evenement zijn van Nederlandse bodem dat met een octagon uitgezonden zal worden op de Nederlandse TV. De WFL heeft een samenwerking met Spike Nederland en WFL 6 zal dan ook uitgezonden worden op Spike TV. Over de uitzendtijden en data is nog niks bekend, maar als je dit evenement toch live wil zien? Dan kan jij je kaartje hier kopen.

Wie vechten er allemaal?

De voorlopige line-up van World Fighting League MMA staat vol met opkomende talenten zoals Michel Landvreugd, Leon Jansen, Paulo Boer en Pieter Buist. Ook zien wij de eerste MMA wedstrijd in Nederland van de voormalig K1 Max kampioen Andy Souwer. Sommige mensen zeggen dat dit de beste MMA talenten zijn die Nederland op dit moment te bieden heeft en op 27 mei zullen wij erachter komen.

Voor World Fighting League zijn de volgende wedstrijden bevestigd:

Main Card:
– Andy Souwer vs. Rene Wolfrum
– Brian Hooi vs. Paulo Boer
– Pieter Buist VS Jose Vava Kikumbi
– Brian Lo A Njoe vs. Harun Kina
– Reinier de Ridder vs. Jaoaud Ikan
– Fernando Groenhart vs. Sully Bull
– Michel Landvreugd vs. Jan Quaeyhaegens
– Raymond Jarman vs. Victor Kuku
– Artur Szczepaniak vs. Donovan Panayiotis
– Jasper Wiersma vs. Hasib Fatah
– Leon Jansen vs. Egor Nagornov
– Omar Farouq vs. Tonny van Dijk

Undercard (Amateur):
– Dominique Schemmekes vs. Imrane Lamkaddam
– Timo Iskakov vs. Soufyan Aarab
– Gurkan Gencal vs. Alin Yako Hana
– Yann Liasse vs. Piotr Skupniewicz

Voor meer info: www.worldfightingleague.com

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

You May Also Like

(VIDEO) Rico Verhoeven wint MMA debuut in RXF 20

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Nederlandse GLORY Heavyweight kampioen ...

Melvin Manhoef- Fight Week Bellator 176: Wednesday

Zie hier wat Melvin Manhoef gisteren allemaal heeft meegemaakt tijdens fightweek! Eindelijk staat hij ...

(VIDEO) GLORY 26: Amsterdam Persconferentie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Amsterdam – Wij waren aanwezig ...