Cat Zingano
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Waar andere vrouwen zich snel uit de voeten maken wanneer Cris Cyborg als mogelijke tegenstander ten sprake wordt gebracht, is Cat Zingano niet van plan om weg te lopen. Onze landgenote Germaine de Randamie, de kampioene in de vedergewicht divisie voor vrouwen, verklaarde onlangs niet tegen Cyborg te willen vechten. Reden hiervoor is de dopingperikelen uit het verleden van Cyborg. Iemand die wel bereidt is om tegen haar te vechten is Cat Zingano. De teamgenote van Dominick Cruz verklaarde donderdag tegenover MMA Fighting:

“De UFC en haar manager willen eerst dat ik wat persoonlijke en gezondheidszaken rechtzet voordat ik in zo’n gevecht stap. Zoals altijd denk ik dat ik nu al van haar kan winnen, maar als er een optimaler niveau is waar ik op kan presteren, dan willen we allemaal dat ik dat niveau haal. Ik denk dat we allemaal weten dat ik de enige ben die potentieel van deze vrouw kan winnen, op welke dag en tijd dan ook. Mits ik 100% in vorm ben natuurlijk.

Maar maak je geen zorgen, het komt eraan, en ik wil het graag. Het leuke is dat de UFC mij steunt in het maken van de beste beslissing, en mij helpt in optimale vorm te komen door middel van de nieuwe faciliteit. Ik ben dankbaar dat ze op me letten. Ik voel dat ze wat veranderingen willen doorvoeren, en ik ben opgewonden dat ik deel uit mag maken van de groei en evolutie.”

Er gaat al een tijdje een gerucht dat Zingano en Cyborg de kooi in gaan klimmen, en er was zelfs een datum: UFC 214 in Anaheim. Dat komt voor ‘Alpha‘ Cat te vroeg. Zingano zei ook nog het volgende over haar potentiële tegenstander:

“Als zij steroïden moest gebruiken om op dit niveau te komen, dan is ze niet zo goed als mij. Ik ga haar door een hel gooien, ze heeft nooit zo hard als mij moeten werken. Ik ben niet bang voor haar. Ze heeft dingen moeten gebruiken waar ik puur natuurlijk doorheen heb moeten komen. Ik heb respect voor haar, maar wanneer mensen zeggen dat het niet mogelijk is, dan hoeven ze alleen maar te kijken hoe ik het ga doen. Ik mag Cris, en ik heb respect voor haar. Maar het gaat tussen mij en haar, en ik laat verdomme niet het kaas van mijn brood eten.

Ik ga alles doen wat ik zeg dat ik ga doen. Dit is niet een gevecht waar je in moet stappen met de medische problemen die ik nu heb. De UFC weet ik dat ik het kan en dat het mogelijk is. Cyborg is niet zomaar een probleem, maar ik heb de oplossing voor haar. Ik moet slim zijn waar het gaat om dit gevecht, en dat betekent dat ik eerst even wat zaken op orde moet stellen. Maar ik wil dit gevecht!”

Cyborg had op de Fighters retreat een gewelddadige confrontatie met de teamgenote van Zingano, Angela Magana. De Braziliaanse besloot Magana te confronteren vanwege haar pestgedrag op twitter, en dit kwam Magana op een vuistslag te staan. Heel erg verrassend vond ‘Alpha‘ dit niet:

“Die chick (Magana) was al het gehele weekend bezig om problemen te veroorzaken. Ik moest de avond dat ik aankwam mezelf verwijderen uit de kamer waar zij en mijn teamgenoten waren. Ik had haar nog nooit ontmoet. En nu waren we allemaal op dezelfde plek, en mijn teamgenoten kennen haar allemaal goed. Ze was de hele tijd mij steken onder water aan het geven en was actief bezig om express me pijn te doen. 

Op een gegeven moment had ik er genoeg van, en iedereen van Alliance MMA mag haar en houdt van haar, maar als ik toen tegen haar te keer was gegaan, dan ben ik ineens de boeman. Dan ga ik liever weg, en breng ik geen tijd met mijn team door, anders werd het ongemakkelijk. Ik trok toen maar met mijn oude team op. Iedereen weet dat ik met iedereen goed omga, dus het zou geen argwaan wekken. 

Ik deed alles om niet bij haar in de buurt te zijn. Dus toen ik hoorde dat Cris haar geslagen had, was ik niet verrast.”

Na de vuistslag ging Magana vrolijk door met feesten. Later zou zij officieel Cyborg aanklagen. Vreemd, ook in de ogen van Zingano:

“Het gekke was dat ze daarna gewoon ging feesten. Ze had een lichte hersenschudding, en haar tand was los. Maar in plaats van te tonen dat ze echt aangeslagen was, was ze gewoon aan het drinken en spelletjes aan het spelen. Ik dacht echt van ga toch naar je kamer en acteer dat je echt gewond bent. Zij deed het te midden van alles en iedereen.”

Gaat de UFC op Zingano wachten, of krijgt Cyborg op UFC 214 een andere tegenstander? We zullen het even af moeten wachten. Voor Magana zijn de rapen gaar, want ze is inmiddels niet meer welkom bij Alliance MMA. Zingano zal er waarschijnlijk niet heel erg mee zitten..

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Vlog) UFC 205 Embedded — Episode 4

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 205 Embedded is een ...

MMA-wereld reageert via Twitter na split decision overwinning Lineker

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. John ‘Hands of Stone’ Lineker ...

The Ultimate Fighter 25 Finale Johnson vs. Gaethje Recap

Michael Johnson en Justin Gaethje vochten een spectaculair gevecht uit als main event voor ...