Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Reebok

Conor McGregor kan zich opmaken voor een bokspartij met bokslegende Floyd Mayweather op 26 augustus in de T-Mobile Arena, Las Vegas. Het zal de grootste payday uit zijn carrière worden en menig fans twijfelen of McGregor daarna nog terugkeert naar MMA. ‘The Notorious’ zal niet verbonden zitten aan Reebok in zijn bokspartij en is vrij om in zee te gaan met andere sponsors.

McGregor behoort ongetwijfeld niet tot de atleten die financieel iets te klagen heeft over de Reebok deal. Echter, staat zijn bokspartij los van zijn Reebok verplichtingen binnen het MMA en hierdoor kan ‘The Notorious’ nog meer geld in het laatje schuiven via eigen sponsors. Dit liet zijn manager Audie Attar weten tijdens The MMA Hour bij Ariel Helwani.

”Er zijn veel open categorieën waarmee we onderhandelen over merken, inclusief Reebok. We zien wel hoe zich dat allemaal uitbetaald. Hij is op het moment een free agent betreft het dragen van sportkleding. We zijn nog steeds in gesprek met Reebok, maar ook met andere merken. Het is zeker een goede kans voor McGregor en voor het merk waarmee wij kiezen om samen te werken.”

Om meer duidelijkheid te scheppen vroeg Helwani of McGregor bijvoorbeeld bij een concurrent als Nike kan tekenen voor dit gevecht.

”Als hij met Nike een contract tekent, dan kan hij inderdaad Nike dragen.”

Gezien de vele miljoenen die McGregor zal verdienen uit dit gevecht zijn veel mensen er niet zeker van dat de Ier terug zal keren naar MMA, om voor minder geld te vechten. Attar spreekt dit echter tegen.

”Conor is een hele ambitieuze jonge man, dat is het sleutelwoord, jonge man. Hij wil nog veel meer atletische prestaties bereiken en ook als een zakenman. Hij wil nog zeker vechten in MMA en als alles goed gaat dan kan dat gebeuren aan het einde van het jaar. Er zijn geen garanties maar het staat zeker in zijn plannen om terug te keren en te vechten in de UFC.”

Attar laat weten dat de UFC in eerste instantie Nate Diaz wil strikken voor McGregors terugkeer in de octagon, en mocht dat niet lukken dan verwacht hij Khabib tegen het einde van het jaar.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Bart Slegers

  Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

 • Show Comments (3)

 • Hank Nozelmans
  Hank Nozelmans

  Nee, hij gaat retiren zonder ooit een belt verdedigd te hebben in mma. En ik geeft hem groot gelijk ook.

 • Danny Boeren
  Danny Boeren

  Marvin Emmery sponsoren👌🏼

 • Andrews de Meijer
  Andrews de Meijer

  Doe maar Ferguson of khabib als ontvangst..

You May Also Like

Fight Announcements Recap Week 41.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Slechts 4 nieuwe gevechten werden deze ...

Pech vindt Ian McCall opnieuw, Uncle Creepy van UFC 208 gehaald

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Pech heeft ...

Cyborg vs Anderson voor de titel van de Randamie?

Het lijkt erop dat Cris Cyborg en Megan Anderson zullen vechten voor de vedergewicht ...

UFC 203: Miocic vs Overeem: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Op 10 September zal Alistair ...