Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: Esther Lin | MMAFighting

Volgens MMAFighting.com zal Cris “Cyborg” Justino het opnemen tegen Megan Anderson voor de titel in het vedergewicht bij de dames tijdens UFC 214 op 29 juli in Anaheim. Toch is het raar, want er is toch al een kampioene?

Germaine “The Iron Lady” de Randamie

Na het controversiële titelgevecht tussen de Randamie en Holly Holm is het vooral heel stil geweest rondom de Utrechtse kampioene. Het gerucht ging dat de Randamie vóór haar titelgevecht met Holm al afgesproken had met de UFC om weer terug te keren naar het bantamgewicht. Na het winnen van de titel kreeg zij vervolgens een gevecht tegen Cyborg aangeboden maar de Randamie bedankte daarvoor. Volgens de geruchten wou de Randamie het niet opnemen tegen iemand die vaker betrapt is op ongeoorloofde prestatie bevorderende middelen.

Gestript zonder bericht?

De Randamie heeft EPIC MMA aangegeven dat zij via social media erachter was gekomen dat Cyborg het waarschijnlijk op zal nemen tegen Megan Anderson voor haar titel. En niet via de UFC.

Ik heb het echt alleen vernomen van internet dat cyborg vecht voor de belt- de Randamie

Hoewel het nog niet officieel bevestigd is door de organisatie is de kans toch groot dat Cyborg en Megan Anderson zullen vechten voor de vedergewicht titel. Mocht dit gevecht tot stand komen dan is er een kans dat de titel van Randamie afgenomen zal worden of dat de Cyborg en Anderson zullen vechten voor een interim titel. Hierbij zal het hoogstwaarschijnlijk gaan om het eerste.

Misschien is er dan nog hoop voor UFC Rotterdam?

Volgens de Randamie is het ook nog onduidelijk of zij zal vechten tijdens UFC Rotterdam op 2 september.

Ik meen het ik weet helemaal niks!! Ik heb zelf ook via internet vernomen dat cyborg vecht voor de titel.Ik weet niet of ik in rotjeknor vecht.- de Randamie

Aan het ontvangst van de vorige keer zal het niet liggen. Voor de Randamie was dat één van de mooiste momenten uit haar leven. Voor nu is het zoals eerder vermeld nog niets officieel, maar er is dus een kans dat wij binnenkort geen Nederlandse kampioen meer hebben. Wat vind jij van deze beslissing?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (6)

 • Michell van Tilburg
  Michell van Tilburg

  Germaine IronLady de Randamie, dit is een grapje?

  • Jeffrey Hovinga
   Jeffrey Hovinga

   Je laat je titel toch niet zomaar afpakken?

  • Andrews de Meijer
   Andrews de Meijer

   Ik begrijp germaine zeker wel..
   Maar toch zou ik de partij willen zien.

 • Arash Malek
  Arash Malek

  als ze wil bewijen dat ze de beste is moet ze tegen cyborg als ze het niet wil dan kan ze de titel beter inleveren

 • Chris Develing
  Chris Develing

  De ufc doet wat het zelf wil. Ze hebben geen respect voor vechters. Ze wilden Holly Holm kampioen maken over de rug van GDR en dat mislukte toen moesten ze doen alsof dat een onterechte controversiële beslissing was (wat het niet was). En nu willen ze met Cyborg verder. De zoveelste atleet waarvan de ufc weet dat er gigantische ladingen doping zijn gebruikt in het verleden waar de atleet nu nog steeds profijt van heeft ook al slaagt ze voor de doping tests. Of dachten we dat Brock Lesnar na zijn doping gebruik niets meer overhield aan massa? Cyborg loopt met mannenspieren rond. Dat GDR daar voor past is begrijpelijk. Als een superster eenmalig omhoog gaat in gewicht, de titel pakt en die nooit verdedigt dan is dat volgens Dana White gewoon een slimme carrière move, maar als GDR hetzelfde doet is het opeens onsportief?w

 • Igmar van Duinen
  Igmar van Duinen

  Het is natuurlijk ronduit schofterig dat de UFC zo omgaat met, sommige, van hun kampioenen. Als je een “seller” van gevechten heb je ineens veel meer ruimte dan als je een pure atleet bent. Maar laten we reëel wezen, het draait daar tegenwoordig alleen nog maar om de verkoop van vechten ipv de sportieve prestatie. Het zijn wel allemaal dames en heren die die ring in stappen die serieus iets eraan kunnen over houden en dan bedoel ik niet het financiële deel. Natuurlijk doen ze dat vrijwillig, maar die behandeling van hun atleten slaat nergens meer op.
  Dan de tweestrijd; als je kampioen bent, vind ik tenminste, moet je alles aanpakken om te laten zien dat jij de kampioen, lees, de allerbeste, bent. Germaine is vandaag de dag de allerbeste PUNT. Natuurlijk is die Cyborg net een vent en door d’r vroegere gebruik heeft ze er extra profijt van. Maar kom op, er zitten nog steeds zenuwen in, een bewustzijn is er in actief, ze heeft een zuurstofverbruik en een stel hersenen die het zooitje aanstuurt. Kortom, ook die lichtjes kunnen uit. En een andere Nederlandse heeft al eens bewezen dat Cyborg niet alleen maar wint. Er zit dus al een “Dutchie” in dat koppie te knagen. Cris is gewoon de volgende in lijn en die zal ze dus moeten “slopen” en dat kan Germaine echt wel. Makkelijk is dat niet, maar onmogelijk ook echt niet. Wil je er niet tegen vechten, dan ben je vogelvrij verklaard als je niet zo’n “seller” bent. Het slaat natuurlijk moreel nergens op, maar sinds wanneer is de UFC moreel verantwoord bezig? Het is trouwens wel te hopen dat Cris vs Megan voor de, tegenwoordige hippe “interim” titel gaan, want niemand van de fans, ook de grootste Holly-heeft-eigenlijk-gewonnen-fata-morgana-“believers” zal accepteren dat je op zo’n manier gestript wordt van je titel. Wat is dan nog de waarde van zo’n kampioenstitel?

You May Also Like

Justin Gaethje

Justin Gaethje en Eddie Alvarez worden coaches TUF 26

Justin Gaethje en Eddie Alvarez zullen seizoen 26 van The Ultimate Fighter coachen, en ...

Mayweather vs McGregor Embedded: Vlog Series – Aflevering 1

Het is geen UFC evenement maar Mayweather vs McGregor krijgt wel de UFC behandeling ...

TJ Dillashaw: ”Faber is meesterbrein achter Alpha Male ruzie.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.TJ Dillashaw beleefd wat gespannen dagen ...

Who`s Next ?!? UFC on Fox 17: Dos Anjos vs. Cerrone

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC on Fox 17: Dos ...