Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: UFC Unfiltered

Dana White was gister te gast bij MMA Junkie en sprak zich onder meer uit over Georges St-Pierre. Onlangs werd bekendgemaakt dat Tyron Woodley zijn titel zal verdedigen tegen Demian Maia op UFC 214. Nu lijkt het erop dat de UFC ook al een plan heeft voor het volgende gevecht van de UFC weltergewicht kampioen. Namelijk, Georges St-Pierre.

Georges St-Pierre werd met veel gejuich ontvangen door de fans nadat de Canadees na 3,5 jaar terugkeerde in de UFC. Echter, werd het gejuich snel vervangen door verontwaardiging doordat de greatest welterweight of all time zijn comeback zou maken tegen UFC middengewicht kampioen Michael Bisping. Vooral de middengewicht atleten gaven veel kritiek over de gaande situatie, Michael Bisping, UFC en Dana White.

De volgende hobbel in de weg was Georges St-Pierre zelf. Het oorspronkelijke idee was om de twee heren tijdens International Fight Week de octagon in te sturen, maar door een blessure kon ‘Rush’ dit niet halen. Bisping liet hierop weten dat het voor hem goed uitkwam doordat hij zelf ook met een blessure zat, maar UFC-president liet destijds al weten een streep te zetten door het gevecht. Daarna is het lang stil geweest rondom Bisping vs. GSP, maar nu lijkt het erop dat het gevecht definitief van de baan is. Tegen MMA Junkie liet Dana White weten dat Georges St-Pierre zal vechten tegen de winnaar van Woodley vs. Maia.

”Georges en ik hebben een paar dagen geleden gepraat toen hij in Las Vegas was. Georges geeft aan dat hij wil vechten, dus we komen er wel uit. We praten over Tyron Woodley en Demian Maia. Zij zullen binnenkort vechten. Daarna is de 170 pond kampioen vrij om Georges St-Pierre een kans te geven om zijn titel terug te winnen. ”

Over een precieze datum liet White niks los maar GSP liet in een eerder stadium al weten pas na oktober klaar te zijn voor een gevecht. De UFC zal in november terugkeren in de Madison Square Garden en het lijkt aannemelijk dat de voor sommige greatest of all time daar zijn rentree zal maken in de UFC.

Michael Bisping kan volgende week dus uitkijken wie zijn volgende tegenstander wordt. Yoel Romero en Robert Whittaker zullen op UFC 213 uitmaken wie de interim kampioen zal worden. Met St-Pierre uit de weg lijkt ‘The Count’ een confrontatie met de hoogste gerankte vechter niet meer te kunnen ontwijken.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (3)

You May Also Like

(Video) UFC 197: Free Fight met Jon Jones en Ovince Saint Preux.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dit weekend staat de Light ...

Khabib biedt Ferguson 200K extra om gevecht alsnog door te laten gaan

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Khabib ‘The Eagle’ Nurmagomedov en ...

Brian Ortega: “Dit voelt alsof een titeluitdager een legende ontmoet.”

De Brian Ortega hype train kan doorstomen naar de nummer 1 uitdagers positie als ...