Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Mania

De pound-for-pound beste UFC-vechter Demetrious Johnson staat op het punt het record van Anderson Silva te verbreken. De Amerikaan heeft nog één overwinning nodig om zijn elfde opeenvolgend titelverdediging succesvol af te ronden. De UFC schuift TJ Dillashaw naar voren voor zijn record breaking gevecht. Echter, zit DJ hier niet op te wachten, wat hem op kritiek komt te staan van de UFC-president. 

‘Mighty Mouse’ evenaarde UFC-legende Anderson Silva afgelopen april toen hij Brazilian Jiu-Jitsu specialist Wilson Reis versloeg via een submission. De kampioen heeft Ray Borg op het oog voor zijn record breaking gevecht, maar de UFC gaat hier niet mee akkoord. Dana White gaf aan dat Borg nog één gevecht moet winnen om in aanmerking te komen voor een titelgevecht. Daarnaast schuift White een andere tegenstander naar voren, TJ Dillashaw.

Dillashaw stond al gepland voor een titelgevecht met Cody Garbrandt, maar de bantamgewicht kampioen moet door een blessure afhaken. Zo krijgt voormalig UFC-kampioen met Demetrious Johnson alsnog een titelgevecht. In de UFC Unfiltered podcast van Matt Serra liet White weten dat het krankzinnig is dat DJ niet wil vechten met TJ, en dat hij bepaalt wie tegen wie vecht.

”DJ wil niet met hem [TJ Dillashaw] vechten. Waarom niet? Dat is krankzinning. Dit is het eerste gevecht ooit in DJ’s geschiedenis dat hij pay-per-view krijgt. Hij krijgt pay-per-view in dit gevecht en dit zal het eerste echte gevecht zijn waar de mensen om zullen geven en willen zien op pay-per-view. Hij weigert om tegen TJ te vechten.

Aan het einde van de dag, helaas voor DJ, weet je hoe ik hiermee omga. Jij bepaalt de gevechten niet hier, dat doe ik. Dus dat wordt het gevecht waar we voor gaan. Dat is het gevecht. Ik sprak gister met TJ Dillashaw. Dat is het gevecht die hij wil, hij is er klaar voor en is al bezig met het verliezen van gewicht. Ze vechten waarschijnlijk op 19 augustus.”

Eerder liet Johnson via Twitter weten dat TJ eerst maar eens een gevecht op vlieggewicht moet winnen voordat hij een kans krijgt, en dat hij wacht op een contract met Ray Borg.

”Even zodat de wereld het weet, ik ben nog nergens akkoord mee gegaan. Ik wacht nog steeds op mijn contract om met [Ray Borg] te vechten. Niet TJ Dillashaw, als hij een titelkans wil kan hij naar vlieggewicht komen en dan krijgt hij zijn kans als hij een partij gewonnen heeft.”

TJ Dillashaw is op dit moment elke donderdag te zien op Fox Sports tijdens The Ultimate Fighter seizoen 25.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

  • Mykel Losay
    Mykel Losay

    Dat is gewoon een superfight! En hij wilt gewoon superfight geld zien … Ik snap ‘m … Hij wilt een miljoen vangen voor superfights …

You May Also Like

Fabricio Werdum twijfelt over contractverlenging

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Voormalig UFC heavyweight kampioen Fabricio ...

(DOCUMENTAIRE) THE REEM SEIZOEN 4 – AFLEVERING 6

Een brand new The Reem S4 aflevering. Overeem reist af naar Japan voor het ...

(Video) Fight Night Mexico City Free Fight: Tony Ferguson vs. Edson Barboza

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na een aantal weken geen ...