Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Een ander onderwerp dat UFC-president Dana White aansneed met MMA Junkie was Demetrious Johnson. ‘Mighty Mouse’ staat op het punt om een UFC-record te verbreken alleen de vlieggewicht kampioen en de UFC zijn het niet eens over zijn potentiële tegenstander. Nu lijkt Johnson alsnog zijn zin te krijgen met Borg al gooit White er wel een flinke dosis sarcasme overheen.

Een zwaar geïrriteerde Dana White laat zichtbaar zien niet eens te zijn met de beslissing van Demetrious Johnson. Toch geeft de UFC-president het gevecht dat Johnson wil. Al komt er wel wat sarcasme bij te pas.

”Ik ben niet blij met Demetrious Johnson. Je bent de pound-for-pound beste vechter ter wereld, TJ Dillashaw daagt je uit, één van de beste ter wereld en een voormalig wereldkampioen en jij weigert gewoon kei hard het gevecht, Je weigert het gevecht en zegt …’Ik wil Ray Borg.’… Ik heb niks tegen Ray Borg, hij doet zijn ding weet je. Het is gewoon, uhm, tja… Jij wil Ray Borg, dan krijg je Ray Borg. Ik weet zeker dat de fans om dit gevecht schreeuwen. De kaartverkoop zal het dak uitschieten en de PPV-cijfers zullen van het bord vliegen.”

”Wie wil nou niet Demetrious Johnson vs. TJ Dillashaw zien? Dillashaw belt me elke dag:…’Ik ben gewicht aan het cutten, ik ben gewicht aan het cutten, ik ben aan het diëten, ik ben aan het trainen, ik ben gewicht aan het cutten. Krijg ik het gevecht? Krijg ik het gevecht?…’ Vraag maar aan TJ Dillashaw de volgende keer dat jullie hem interviewen. Je verwacht dat de pound-for-pound beste vechter ter wereld zou zeggen…’Kom maar op.’… Je staat op het punt om het record te verbreken etc. en je praat over superfights en je wil twee miljoen en andere dingen. Dus ik ben hier niet blij mee, maar weet je wat? Jij wil Ray Borg, dan krijg je Ray Borg. En dan wil ik geen sh*t horen als het niet de blockbuster evenement is dat je verwacht dat het wordt.”

Een ander verhaal dat ‘Mighty Mouse’ de wereld in gooide was dat Dana White de UFC-kampioen bedreigde om zijn divisie eruit te gooien. De twee hadden een gesprek tijdens het Snoop Dogg concert op de UFC Athlete Retreat 2017. De UFC-president ontkent dat hij het zo heeft gezegd en laat ook weten dat Johnson’s verhaal voor 90% uit bullsh*t bestond. Daarnaast geeft White aan altijd achter Johnson gestaan te hebben om hem te verdedigen.

”Dus, de avond toen we bij Snoop Dogg waren. Toen het grote ding [UFC Athlete Retreat 2017] aan de gang was. Wat ik tegen hem zei was. …’Een paar jaar geleden waren we er serieus over aan het nadenken om de divisie weg te doen’… Dat was nooit een dreigement naar hem [Johnson] toe van we gaan de divisie weghalen. Dat was complete bullsh*t, en 90% van wat hij gezegd had is complete bullsh*t. Ik heb nooit tegen hem gezegd….’Hey, als je dit niet doet, dan halen we je divisie weg.’… Wat ik zei was, dat we er over gesproken hebben een paar jaar terug.

Ik heb een Ultimate Fighter om jou heen gebouwd om je naam te vergroten, en dan zegt hij dat ie geen promotie heeft gehad. Wie heeft die divisie vaker verdedigt dan ik? Ik bedoel, ik stond altijd voor de media tijdens persconferenties om te vertellen hoe goed hij wel niet is, wat hij ook is natuurlijk. Maar we zitten nu in een positie waarin je echt je hand ervoor in het vuur kan steken. TJ Dillashaw daagde je uit. Hij is één van de beste ter wereld en een voormalig wereldkampioen. Veel mensen vonden dat hij het gevecht met Dominick Cruz had gewonnen, en jij zegt glashard…’Ik wil niet tegen hem vechten. Ik wil tegen hem [Borg] vechten, de nummer 5 of 6.’…

White ziet in Johnson een compleet omgekeerde versie van Conor McGregor.

”Als ik het over Conor McGregor heb, dit [Johnson] is de compleet f*cking omgekeerde versie van Conor McGregor. …’Ik wil Rusland inlopen en vechten tegen Khabib Nurmagomedov.’… Een persoon waarvan de meeste fans en media zeggen…’Hou hem [McGregor] weg bij f*cking Khabib’…Snap je? …’Nee, ik wil Khabib en ik wil hem in zijn thuisland Rusland.’… Compleet de omgekeerde wereld.”

Ook al is het met tegenzin van de baas, Demetrious Johnson kan het record verbreken tegen Ray Borg.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (9)

 • Naomi Wieland
  Naomi Wieland

  Wouter Dana is wel bitchy soms he 😂

 • Nick van Hees
  Nick van Hees

  Vind wel dat Dana white gelijk heb

 • Wouter van der Velde
  Wouter van der Velde

  Timo

 • Stefan Homma
  Stefan Homma

  Dana White wil er een soort WWF van maken. MMA is en blijft vooral een sport. Johnson is Kampioen van zijn gewichtsklasse en wil daarin vechten, dat is zijn goed recht. Natuurlijk is het geen publiekstrekker zoals McGregor of Rousey was…. maar ja, het is zoals het is. Laat de UFC dit gevecht dan maar hypen… Je kan DJ moeilijk dwingen in 135 te vechten. Het enige wat je kunt doen is de 125 divisie stoppen, dan moet hij wel.

  • Jan Bink
   Jan Bink

   Met kortere verhalen heb je minder kans op fouten 😅…

   niemand werd gedwongen 135 te vechten, TJ zou naar 125 komen, waar DJ eerst altijd open voor stond. Maar nu hij aan de rand van een nieuw record staat, vind hij TJ toch een beetje te gevaarlijk. Ineens zei hij dat TJ eerst een ander gevecht moet hebben voordat hij tegen de champ mag.

  • Stefan Homma
   Stefan Homma

   Jan Bink ik heb het nergens over Dillashaw gehad. Dillashaw was de laatste strohalm voor Dana White om er een dikke PPV aan over te houden. In eerste instantie wilde Dana dat DJ omhoog zou kijken. Toen Garbrandt geblesseerd raakte dacht Dana het wel op te kunnen lossen met een title gevecht voor 125 tussen DJ en TJ. Dana White denkt aan niets anders dan aan verkoop van PPV’s, maar er is ook iets zoals een Division en de strijd daarin. Laat ze dan maar stoppen met gewichtsklassen en alleen maar superfights doen

  • Noa O
   Noa O’Neill

   Precies je laatste zin.. gaat alleen maar over geld mensen slaan hele rankings over

   Jaren terug vroegen meerdere van he kunnen we gewichtsklasss switchen en direct voor de titel gaan toen werd er altijd gezegd je moet je omhoog werken ..maar tegenwoordig schuiven we bijv borg aan de kant en direct tj voor de titel.. hele ranking systeem is naar de klote

 • Chris Develing
  Chris Develing

  Misschien moeten vechters eerst vechten om populair te worden Dana.

You May Also Like

Fight Announcements Recap Week 21 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Zoals elke week ...

KO overwinning ‘Korean Zombie’ opent weg naar UFC Zuid-Korea

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Chan Sung ...

UFC 213 Free Fight: Holm vs. Shevchenko

Valentina Shevchenko hoopt zich op UFC 213 te kronen tot de nieuwe UFC bantamgewicht ...

UFC 208: 20 vragen voor Germaine de Randamie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMAJunkie Op 11 februari ...