Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: The Mac Life

De doorgaans rustige Demetrious Johnson bijt eindelijk van zich af. De pound-for-pound beste atleet doet een boekje open hoe Dana White hem onder druk zet om het gevecht met TJ aan te nemen. De UFC-president zou zelfs bereidt zijn om de gehele vlieggewicht divisie eruit te gooien als Johnson de partij met TJ niet aanvaardt.

‘Mighty Mouse’ staat aan de vooravond om het record van Anderson Silva uit de geschiedenis boeken te slaan. Na tien succesvolle titelverdedigingen is hij nog één gevecht verwijdert om zich tot UFC’s aller beste ooit te kronen. Echter, komt zijn tegenstander uit een onverwachtse hoek. Niemand minder dan UFC-president Dana White lijkt er alles aan te doen om Johnson van zijn record te weerhouden. Hij dreigde zelfs met het verwijderen van de vlieggewicht divisie als DJ niet doet wat hij wil.

Onder druk van Dana White heeft Johnson besloten eindelijk van zich af te bijten en geeft hij een verklaring aan MMA Fighting, en zal hij vanavond te gast zijn bij Ariel Helwani in The MMA Hour.

”Ik ben al jaren een man van het bedrijf en heb me altijd stilgehouden, ik accepteerde gevechten, deed wat er gevraagd werd, bleef altijd bescheiden en dankbaar voor de mogelijkheden die mij zijn aangeboden door mixed martial arts. Zo ben ik opgegroeid door de sport. Helaas, de slechte behandeling en pesterijen van de UFC hebben er eindelijk voor gezorgd dat ik me woordje moet doen.

UFC matchmaker Mick Maynard belde me en bood me het gevecht met Ray Borg aan. Ik dacht dat Sergio Pettis beter verkoopbaar was, en hij was bezig aan een langere winreeks. Mick ging vervolgens naar Dana en keerde terug met het antwoordt dat het toch Ray Borg wordt, en dat er geen andere opties zijn. Dat betekent dat mijn enige kans op PPV punten zal zijn tegen Ray Borg. Ik ging akkoord, maar het is niet eerlijk dat die partij mijn enige kans op PPV punten is. Cody Garbrandt liet weten tegen mij te willen vechten op vlieggewicht en dat was het gevecht dat ik wilde. We lieten aan Mick weten dat we ermee akkoord gaan maar dat we ook in de toekomst PPV punten willen krijgen. Mick vond dat aanvaardbaar en ging weer naar Dana White. White gaf toen aan dat hij mijn verzoek moet negeren en mij geen PPV punten moet geven voor mijn toekomstige partijen. Daarnaast moest ik alsnog het gevecht met Borg accepteren want ik had geen andere keus. Ik besloot dit te doen met tegenzin zodat ik na mijn record breaking gevecht de discussie weer kon openen.

Compleet niet gerelateerd, en nadat ik het gevecht met Ray Borg had geaccepteerd, blesseerde Cody zich voor zijn partij met TJ Dillashaw, waarna TJ zei dat hij tegen mij wilde vechten. Dana vertelde me dat hij wilde dat ik tegen TJ vecht, waar ik om meerdere redenen niet mee akkoord ging. Ten eerste, TJ heeft nooit gevochten op vlieggewicht en zal waarschijnlijk het gewicht niet halen, waardoor ik mijn kans verspeel om het titelverdedigingsrecord te verbreken. Ten tweede, ze hadden me al verteld dat een gevecht met Cody niet verkoopbaar zal zijn, dus een gevecht met TJ ook niet dan. Ten derde, TJ is niet een vlieggewicht of een kampioen in een andere divisie en hij is knockout geslagen door iemand die ik al twee keer verslagen heb. Tot slot, Ray Borg en ik hebben al afgesproken om te vechten, iets wat de UFC tiranniek eiste terwijl ik geen toekomstige ppv punten zou krijgen.

Nadat ik Dana mijn redenen had verteld liet hij boos weten dat ik alsnog tegen TJ zal vechten, zonder een andere optie of zeggenschap in mijn eigen carrière, en tegen het plan in wat we eerder hadden besproken. Hij ging verder door te zeggen dat als ik het gevecht met TJ niet aanneem, en Borg schrap als mijn tegenstander, dan zal hij de hele vlieggewicht divisie wegdoen. Hij zei dit is voor TJ, en jij weerhoudt TJ van zijn mogelijkheden. Het feit dat hij vindt dat ik TJ moet helpen met mijn carrière, laat al zien waar zijn prioriteiten liggen.”

Vooralsnog lijkt Johnson niet van plan om het gevecht met TJ Dillashaw aan te nemen en lijkt zijn potentiële record verder weg dan ooit. Vanavond zal hij te gast zijn bij The MMA Hour.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (2)

You May Also Like

(Video) UFC Fight Night Hamburg Free Fight: Arlovski vs. Silva

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Arlovski zal het zaterdag op ...

(Video) Bellator 152 winnaar Alessio Sakara’s Post Fight Interview.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na een succesvol Europees debuut ...

UFC 211 Embedded: Vlog Series – Episode 4

Een nieuwe aflevering van UFC 211 Embedded met Stipe Miocic, Joanna Jedrzejczyk, Junior dos ...

(VIDEO) Bekijk hier live de persconferentie van UFC 205: Alvarez vs. McGregor

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vannacht zal er een persconferentie ...