Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: FloCombat

Derrick Lewis hoopt aankomende zaterdag een grote stap te zetten in de UFC zwaargewicht divisie. Op vijandig terrein stapt hij de octagon in met Mark Hunt. ‘The Black Beast’ wil via Hunt een titelgevecht binnenslepen. De Amerikaan zit niet te wachten op Alistair Overeem of Fabricio Werdum. Die twee hebben hun beste tijd gehad volgens Lewis.

Lewis hoopt via Hunt een titelgevecht te claimen waarna hij het grote geld kan verdienen. ‘The Black Beast’ blijft echter wel bescheiden en geeft aan dat hij nu ook niks te klagen heeft.

”Hopelijk geven ze me na dit gevecht een titelgevecht. Dan kan ik het geld verdienen dat ik wil, wat ik nodig heb. Zo niet, dan is het ook goed. Ik heb net een nieuw contract getekend en hiermee ben ik ook tevreden.”

Het maakt de Amerikaan niet uit dat Hunt onder hem staat in de zwaargewicht divisie omdat hij vindt dat Hunt de taaiste tegenstander is binnen de divisie.

”Ik geloof dat Mark de taaiste tegenstander is in de divisie. Ik wilde tegen de taaiste vechten, ik daag vechters uit waarvan ik denk dat ze de taaiste zijn en waardoor ik een kans krijg. Ik daag geen vechters uit waarvan ik denk dat ik even makkelijk kan winnen. Dat doe ik niet. Ik geloof dat dit een taai gevecht word.”

Een ander sterk rijzende zwaargewicht is Francis Ngannou. De Kameroener wil een gevecht met ‘The Black Beast’ en dat is iets waar Lewis ook voor open staat.

”Dat neem ik hem niet kwalijk. Ik wilde tegen hem vechten voordat ik Mark uitdaagde. Als hij dit gevecht wil, dan kan hij komen. Dan kan hij het krijgen.”

Het ziet ernaar uit dat het gevecht tussen Fabricio Werdum vs. Alistair Overeem gaat uitmaken wie een rematch krijgt tegen Stipe Miocic. Lewis vindt echter dat ze het niet verdienen. Daarnaast spreek hij ook over de zwakke kinnen en laat hij weten dat Overeem niet meer zoveel kan hebben sinds hij niet meer aan de juice zit.

”Die gasten, die gasten zijn ‘punch drunk’, je blaast tegen hun kin en ze gaan neer. Ze hebben niet meer zo’n kin als eerst, zeker Overeem niet. Sinds hij niet meer aan de juice zit, kan hij niks meer hebben. We zullen zien.”

Uiteindelijk heeft Lewis zijn oog op de belt en de financiële voordelen die de belt met zich meebrengt. ‘The Black Beast’ laat weten dat hij positief kijkt naar een match-up met Miocic.

”Ik houd ervan hoe ik match-up met Stipe. Ik denk dat Stipe vooruit komt en met mij probeert te worstelen, speel maar lekker in mijn spelletje. Ik houd ervan als gasten erop uitgaan en met mij proberen te worstelen. Het zal dan gewoon een saai gevecht worden maar ik geloof dat ik dan nog steeds kan winnen.”

De Amerikaan kijkt uit naar zijn confrontatie met Hunt en denkt dat het gevecht richting de Fight of the Night zal gaan. Tot slot eindigt hij zijn interview zoals zo vaak, met een grap.

”Het wordt een slugfest, het wordt zeker een slugfest. Deze keer word het denk ik Fight of the Night of iets in die richting. Het wordt geen ‘Big Foot’ Silva vs Mark Hunt want Silva was aan de juice en ik niet, ik ben helemaal naturel. Je zal wellicht wel wat gefrituurde kip en watermeloen ruiken maar dat is het.”

UFC Fight Night 110, Hunt vs. Nelson, 10 juni 2017, Vector Arena, Auckland, Nieuw-Zeeland

Main Card
Mark Hunt vs. Derrick Lewis
Derek Brunson vs. Daniel Kelly
Ross Pearson vs. Dan Hooker
Ion Cutelaba vs. Henrique da Silva
Tim Elliot vs. Ben Nguyen
Mizuto Hirota vs. Alex Volkanovski

Prelims
Damien Brown vs. Vinc Pichel
Luke Jumeau vs. Dominique Steele
Ashkan Mokhtarian vs. John Moraga
Kiichi Kunimoto vs. Zak Ottow

Early Prelims
J.J. Aldrich vs. Chan-Mi Jeon
Thibault Gouti vs. Dong Hyun Kim

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

  • Julian Xander Koot
    Julian Xander Koot

    Wat een idioot, Overeem is gewoon chinny, heeft die Juice niks mee te maken.

You May Also Like

Fight Night Melbourne Free Fight: Derek Brunson vs. Roan Carneiro

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dit weekend zal de UFC ...

“Rockhold is bang voor mij en ik wil niks horen over die p#ssy Bisping”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto:UFC Ronaldo “Jacare” Souza (23-4 ...

(Video) BREAKING: Antwoorden van Jon ‘Bones’ Jones

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. 7 maanden geleden is Jon ...

UFC Fight Night Singapore Free Fight: Bethe Correia vs Shayna Baszler

Haar vorige wedstrijd eindigde in een gelijkspel, zal Bethe Correia aanstaande zaterdag winnen van ...